Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Diferențele dintre satin și viscoză

Materialul care vă cucerește

Lenjeria de noapte din satin are propriul farmec distinctiv. Nu este nimic mai plăcut decât să alunecați într-o cămașă fermecătoare de satin ți să vă simțiți ca o adevărată doamnă. În plus, partenerul. nu va putea lua ochii de la dvs,

Satinul fermecător neted poate lumina și evidenția fiecare femeie. Are proprietatea de a atrage atenția. Este ușor, moale și flexibil, atât de confortabil de purtat . În plus, te poate răcori în timpul verii. Este potrivit pentru toate tipurile de caractere . Oferim halate de baie din satin, pijamale din satin și cămăși din satin .

În magazinul nostru oferim așa-numitul satin sintetic din poliester . Este mult mai ieftin decât satinul de mătase, care este fabricat de viermii de mătase.

Proprietățile viscozei

Țesătura de viscoză este ușoară și flexibilă vă poate face să vă simțiți bine. Dacă sunteți atras de ideea unei țesături care vă mângâie peste tot corpul și urmează în mod minunat curbele corpului dumneavoastră, alegeți acest material. Nu veți regreta.

Materia primă de bază utilizată pentru fabricarea fibrei de viscoză este naturală - celuloza. Fibrele asigură schimbul optim de căldură, contribuind astfel la o potrivire confortabilă. Țesătura își păstreză forma și nu de deteorează în timpul spălări ca bumbacul. Este ideal și pentru zilele calde de vară. În magazinul nostru veți găsi halate de viscoză, pijamale de viscoză și cămăși de viscoză .

Cum îngrijiți lenjeria?UM ÎNGRIJIȚI LENJERIA?

Lenjeria și îmbărcămintea din viscoză sau de satin pot fi spălate la mașină de spălat, dar numai la 30 ° C (maximum 40 ° C) și folosind un program delicat. Este ideal să utilizați un plic textil pentru spălarea rufelor delicate, astfel încât rufele să nu fie deteriorate. Nu uscați în uscător - este mult mai bine să uscați rufele agățate. Lenjeria din viscoză în cele mai multe cazuri, nu se calcă, dacă doriți să călcați, utilizați numai fier călduț (maxim 110 ° C). Înainte de spălare, consultați eticheta.