Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

9fashion

20 produse

Brand 9fashion

Misiunea producătorului 9fashion este de a avea un confort maxim în timpul purtări produselor. Producătorul face apel la feminitatea legată de caracterul practic în conformitate cu stilul contemporan. Ei sunt conștienți că pielea este extrem de sensibilă în timpul sarcinii și, prin urmare, utilizează numai țesături elastice certificate. Folosesc numai materiale naturale. Modelele create cu o adevărată pasiune și hotărâre de a-și atinge scopul.

Maieuri materne

Cine nu ar dori confort în timpul sarcinii? Acum puteți arunca tricourile XXL care nu sunt potrivite pentru dvs. Alegeți și purtați în perioada sarcinii și perioada de alăptare maieuri frumoase. 9fashion oferă maieuri și bluze materne din viscoză de înaltă calitate, cu siguranță nu vă va dezamăgi.

Colanți materni

Este adesea problematică găsirea pantalonilor care se potrivesc bine și nu strâng pentru perioada sarcinii. Concentrați-vă pe oferta noastră de articole de maternitate, din care cu siguranță veți alege. Marca 9fashion a pregătit colanți de maternitate care se adaptate la diferite dimensiuni și pot fi purtate chiar și după naștere.