Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Îmbrăcăminte sport și fitness, măști de protecție - Under Armour

Fiecare femeie trebuie să se simtă bine. Fi încrezătoare în tine în fiecare moment și la fiecare activitate. Vrei sa te simți minunat în corpul tău și aștepți cu nerăbdare orice exercițiu? Alege îmbrăcăminte sportivă. Colanți și sutienele sport sunt fabricate dintr-o țesătură specială care este fabricată cu tehnologia LYCRA® SPORT . Această țesătură vă garantează confortul maxim la alergare în aer liber, drumeții în munți, sală de gimnastică sau yoga.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Prețul

146 - 224 Lei

4 produse

În spatele mărcii americane UNDER ARMOR® se află multe fețe cunoscute

Compania se concentrează pe producția de echipamente sportive - încălțăminte și îmbrăcăminte. Acesta este situată în Baltimore, dar birourile sale sunt răspândite în întreaga lume. Fondat în anul 1996 de Kevin Plank, care a venit cu un tricou prototip realizat din material sintetic. De-a lungul timpului a rafinat tehnologia de fabricație a microfibrei pentru a ține umezeala departe de piele. Printre concurenții companiei se numără brandurile de top din lume. Stephen Curry, cel mai renumit sportiv NBA, a devenit modelul liniei de pantofi UA. Brandul este cunoscut și pentru parteneriatul cu jucătorul de golf PGA Jordan Spieth.

Tehnologia HeatGear® vă menține uscat

Datorită unei țesături special tratate, pielea ta va fi întotdeauna uscată, rece și vă veți simți proaspătă și ușoară. Aceasta este oferită de tehnologia HeatGear®, care este utilizată pentru fabricarea majorități produselor  din magazinul nostru online - colanți capri, colanți lungi și sutien sport. Materialele create cu această tehnologie sunt concepute pentru temperaturi care depășesc 20 ° C și, prin urmare, sunt respirabile și elimină perfect transpirația.

O tăiere specifică a mărcii este Compression

Îmbrăcămintea de compresie este o garanție a confortului unic, în care sportivul se simte proaspăt și ușor. Îmbrăcămintea este proiectată pentru activități de agrement, dar și pentru cele care sunt sub sarcină maximă. Tăierea de compresie oferă:

  • creșterea forței și rezistenței
  • reducerea vibrațiilor musculare și oboseala precoce
  • îmbunătățirea percepției asupra poziției corpului în spațiu
  • un sistem circulator mai bun și astfel mușchii bine perfuzați și regenerarea lor mai rapidă