Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Under Armour

3 produse

În spatele mărcii americane UNDER ARMOR® se află multe fețe cunoscute

Compania se concentrează pe producția de echipamente sportive - încălțăminte și îmbrăcăminte. Acesta este situată în Baltimore, dar birourile sale sunt răspândite în întreaga lume. Fondat în anul 1996 de Kevin Plank, care a venit cu un tricou prototip realizat din material sintetic. De-a lungul timpului a rafinat tehnologia de fabricație a microfibrei pentru a ține umezeala departe de piele. Printre concurenții companiei se numără brandurile de top din lume. Stephen Curry, cel mai renumit sportiv NBA, a devenit modelul liniei de pantofi UA. Brandul este cunoscut și pentru parteneriatul cu jucătorul de golf PGA Jordan Spieth.

Tehnologia HeatGear® vă menține uscat

Datorită unei țesături special tratate, pielea ta va fi întotdeauna uscată, rece și vă veți simți proaspătă și ușoară. Aceasta este oferită de tehnologia HeatGear®, care este utilizată pentru fabricarea majorități produselor  din magazinul nostru online - colanți capri, colanți lungi și sutien sport. Materialele create cu această tehnologie sunt concepute pentru temperaturi care depășesc 20 ° C și, prin urmare, sunt respirabile și elimină perfect transpirația.

O tăiere specifică a mărcii este Compression

Îmbrăcămintea de compresie este o garanție a confortului unic, în care sportivul se simte proaspăt și ușor. Îmbrăcămintea este proiectată pentru activități de agrement, dar și pentru cele care sunt sub sarcină maximă. Tăierea de compresie oferă:

  • creșterea forței și rezistenței
  • reducerea vibrațiilor musculare și oboseala precoce
  • îmbunătățirea percepției asupra poziției corpului în spațiu
  • un sistem circulator mai bun și astfel mușchii bine perfuzați și regenerarea lor mai rapidă