Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Neglijeuri și cămăși de noapte - Taro

Vă garantăm că în cămășile de noapte din colecția noastră veți avea numai vise frumoase. De unde știm asta? Pentru că am încercat cu toții. Cămășile noastre de bumbac cu imprimeuri vesele sunt confortabile, la fel și neglijeurile de satin cu dantelă. Neglijeuri frumoase, seducătoare și elegante, la noi puteți cumpăra chiar și mărimea 6XL.

 

Bucurați-vă de un neglijeu elegant și confortabil care vă va încânta cu designul precis, materialul de calitate și prețul excelent. În selecția noastră largă de neglijeuri și cămăși de noapte, cu siguranță veți găsi și pentru dvs. 

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

77 - 169 Lei

19 produse

Sortimentul brandului Taro

De la începutul existenței sale, firma Taro s-a concentrat pe producția de pijamale și cămăși de noapte din bumbac de înaltă calitate. Ea funcționează pe piața europeană încă din anul 1990. Obiectivul său este de a servi un sortiment selectiv de produse variate, cu prelucrare originală, pentru bărbați, femei, fete și băieți în condiții financiare rezonabile. În ofertă a inclus și cămăși materne și halate de baie lejere.

Pijama și cămăși din bumbac Taro

Produsele de calitate Taro sunt reprezentate de pijamale și neglijeuri pentru femei din bumbac, pijamale pentru bărbați și desigur, cămăși de noapte pentru fete și pijamale pentru băieți. Taro este un simbol al îmbrăcămintei de noapte din bumbac cu accent pe manopera originală și pe somnul confortabil. Puteți alege dintr-o colecție de modele de vară sau lenjerie de noapte concepute pentru sezoane mai reci. Oferta vă va atrage cu un număr incredibil de modele cu imprimare, inscripții și modele într-o varietate de combinații de culori. Pijamalele Taro sunt potrivite pentru uz casnic.

Cămăși de noapte materne Taro

Bucuria nașterii bebelușului tău va fi îmbunătățită de o cămașă de noapte maternă Taro. La prima vedere, veți fi atras de o deschidere practică și  confortabilă pentru alăptarea, precum și cu o tăiere lejeră, care permite ajustarea mărimii la stadiul de sarcină.

Halate de calitate pentru femei Taro

Marca Taro vine cu o colecție de halate de bumbac de înaltă calitate. Vă puteți bucura de halate confortabile și materiale lejere, în tăieturi preferate, simple, cu cordon pentru legare. Completează perfect orice pijama sau cămașă Taro, poate pentru momentele care trebuie să le petreci în spital. În ofertă am inclus și halate de baie cu mărimi mari brandul Taro. Halatele de baie Taro sunt fabricate din țesătură tricotată din bumbac și completate cu guler.