Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie maternă - Taro

Unul dintre semnele indiscutabile ale sarcinii este burtica în creştere care se ridică sub haine și vă simțiți din ce în ce mai incomod, preferând confortul casei decât aspectul și tendințele modei? Alegeți dintr-o selecție largă de lenjerie maternă din oferta noastră și nu mai trebuie să faceți compromisuri.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Mânecuțe

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

88 - 131 Lei

14 produse

Sortimentul brandului Taro

De la începutul existenței sale, Taro sa concentrat pe producția de pijamale și cămăși de noapte din bumbac de înaltă calitate. Ea funcționează pe piața europeană încă din anul 1990. Obiectivul său este de a servi un sortiment selectiv de produse variate, cu prelucrare originală, pentru bărbați, femei, fete și băieți în condiții financiare rezonabile. În ofertă a inclus și cămăși materne și halate de baie lejere.

Pijama și cămăși din bumbac Taro

Produsele de calitate Taro sunt reprezentate de pijamale și neglijeuri pentru femei din bumbac, pijamale pentru bărbați și desigur, cămăși de noapte pentru fete și pijamale pentru băieți. Taro este un simbol al îmbrăcămintei de noapte din bumbac cu accent pe manopera originală și pe somnul confortabil. Puteți alege dintr-o colecție de modele de vară sau lenjerie de noapte concepute pentru sezoane mai reci. Oferta vă va atrage cu un număr incredibil de modele cu imprimare, inscripții și modele într-o varietate de combinații de culori. Pijamalele Taro sunt potrivite pentru uz casnic.

Cămăși de noapte materne Taro

Bucuria nașterii bebelușului tău va fi imbunătățită de o cămașă de noapte maternă Taro. La prima vedere, veți fi atras de o deschidere practică și  confortabilă pentru alăptarea, precum și cu o tăiere lejeră, care permite ajustarea mărimii la stadiul de sarcină.

Halate de calitate pentru femei Taro

Marca Taro vine cu o colecție de halate de bumbac de înaltă calitate. Vă puteți bucura de halate confortabile și materiale lejere, în tăieturi preferate, simple, cu cordon pentru legare. Completează perfect orice pijama sau cămașă Taro, poate pentru momentele care trebuie să le petreci în spital. În ofertă am inclus și halate de baie cu mărimi mari brandul Taro. Halatele de baie Taro sunt fabricate din țesătură tricotată din bumbac și completate cu guler.