Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Tabele de mărimi

Atunci când alegeți îmbrăcăminte pe internet, este mai mult ca niciodată important să cunoașteți dimensiunile dvs. Controlați dimensiunea părților Dvs. corporale pentru ca și cumpărăturile online să fie o plăcere.

Dacă aveți întrebări sau sunteți nesiguri în ceea ce privește dimensiunea, ne puteți contacta pe adresa noastră de email info@alotex.ro. 

Tabelele de mărimi sunt pregătite de producători

Nu veți găsi un tabel general, așa cum este comun în unele magazine online. Pentru fiecare produs, faceți clic pe tabelul de mărimii utilizând butonul "Ce mărime ?" (vezi imaginea de mai jos) sau "Tabel mărime". Pentru toate produsele populare, am controlat dimensiunea pentru fiecare mărime. Atenție, alegeți mărimea în funcție de dimensiunile dvs.

jak vybrat velikost prádla

Folosim marcaje europene - UNI

Te întrebi ce mărimii avem în ofertă? Este posibil să fi întâmpinat marcări de dimensiuni diferite și acum nu sunteți siguri de selecție. Toate produsele noastre poartă așa numitele marcări europene UNI. În magazinul nostru puteți găsi mărimi de la XS până la 6XL și, de asemenea, cu mărimi combinate (de ex. S / M, L / XL).

 Tabel general

Germania
30-34
36-38
40-42
44-46
48
50
52
54
56
Mărime
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
5XL
Marcările Europene UNI
34
36
38
40
42
44
46
48
50

 

Măsurați cu precizie

Măsurarea ar trebui să se facă cel mai bine cu ajutorul unei a doua persoane. Metrul să fie plasat în poziția corectă și dimensiunile vor fi corecte.

Plasați metrul în poziție orizontală, dar nu îl strângeți prea mult. Faceți măsurătorile în poziție verticală, numai în lenjeria intimă.

Dacă se întâmplă să ezitați între două mărimi, alegeți mărimea mai mare. Acest lucru este valabil mai ales pentru halate de baie.

A Circumferința piept (Circumferința bust)

Măsurați peste cea mai groasă parte a sânului - la femei este peste mameloane, bărbații sub axilă.

B Circumferința sub bust

Măsurați circumferința sub sâni

C Circumferința taliei

Talia este cel mai îngust punct al corpului - de obicei chiar deasupra ombilicului.

D Circumferința șolduri

Măsurați circumferința șoldurilor în zona șoldurilor și a feselor. Dimensiunea corectă este cea mai mare. Pentru femeile cu figură în formă de pară, dimensiunea este mai mică decât pentru femeile de tip măr.

E Lungimea picioarelor

Măsurați din talie până la sol și lăsați metrul să copieze liber linia piciorului. Stai cu picioarele unite, fără încălțăminte.

F Lungimea interioară a piciorului

 

Aveți posibilitatea să schimbați produsul în termen de 30 de zile, sau puteți profita de posibilitatea de returnare a mărfurilor în termen de 14 zile fără a da nici un motiv. Odată cu apropierea Crăciunului, atragem atenția asupra unor condiții și mai favorabile. Puteți face un cadou sub pomul de crăciun și nu trebuie să vă faceți griji datorită timpului prelungit de schimbare a mărfurilor și returnării acestora de la 1 noiembrie la 15 ianuarie.