Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Sensis

43 produse

Despre sortimentul Sensis

Produsele Sensis excelează la prima vedere cu un design tânăr - sortimentul are fața și ideea, care se datorează întotdeauna ediției limitate. Nu dorește să provoace cu nuanțe colorate sau tăieturi extravagante, dar pune accent pe detalii fine și culori austere. Se înclină spre un material fabricat din 100% bumbac. Sensis se poate lăuda că nu importă țesături, ci a devenit producătorul lor personal. Cu abordarea sa creativă, marca Sensis a câștigat mulți clienți. Produce pijamale de bumbac, neglijeuri, halate de baie și costume de baie.

Neglijeuri, pijamale și halate Sensis

Și noi am acordat încredere brandului Sensis și în oferta noastră, am inclus o colecție variată de îmbrăcăminte de noapte: pijamale de damă, cămăși de noapte și halate de baie din bumbac. Fiecare model este original, subliniază stilul și preferința purtătorului. Pijamalele și cămășile cu poze sunt produse foarte populare, în special de tinerele femei. La halatele de baie sunt disponibile neglijeuri sau pijamale potrivite ca set. Toate modelele sunt fabricate din 100%.bumbac de înaltă calitate.

Costum de baie Sensis

Multe dintre costumele preferate de baie din două piese sunt reglate de colecția de costume de baie Sensis. Fiecare model are un detaliu interesant: oferim costume de baie cu bretele duble, cu bretele încrucișate la spate, cu benzi decorative pe chiloți și multe altele. Costumele de baie sunt fabricate din țesătura italiană de înaltă calitate, marca Carvico. Suntem deja curioși cu privire la ce să așteptăm în următoarea colecție de costume de baie din două piese Sensis.