Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Regina

37 produse

Despre Regina

Regina a intrat pentru prima dată pe piața europeană în anul 1989. Se concentrează pe producerea de produse de calitate din materiale naturale, urmând dictatele celei mai recente modă. Se asigură că pijamalele lor sunt confortabile, atractive și la un preț rezonabil. Produce pijamale de calitate pentru femei și bărbați, cămăși de noapte, pijamale și cămăși materne. Modelele populare sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele.

Pijamale și neglijeuri de noapte Regina

O colecție populară de pijamale din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, este aici. Varietate de pijamale de bumbac și neglijeuri Regina cu printuri jucăușe, imagini și inscripții amuzante sunt disponibile în magazinul Alotex. Aveți posibilitatea să alegeți dintre variante lejere, cum ar fi un set de tricou cu mâneci scurte și pantaloni scurți sau șort, sau variante mai calde set de tricou cu mâneci lungi și pantaloni lungi. Regina este un brand plin de viață, jucăuș și colorat și în același timp, este un reprezentant al modei de noapte într-un stil clasic, confortabil. Multe seturi sunt potrivite și ca articole de îmbrăcăminte de casă.

Pijamale pentru bărbați Regina

Pijama de bumbac este un model clasic, dar popular, așa că l-am inclus în oferta noastră. Credem că veți aprecia calitatea, am ales brandul Regina ca un furnizor de frunte. Pijamalele pentru bărbați sunt realizate în culori proaspete, mai silențioase și în modele populare pentru bărbați. Profitați de ofertele noastre unice de reduceri, din gama de pijamale pentru bărbați Regina.