Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale - Video

Descoperiți o colecție fermecător de pijamale de primăvara pentru femei, bărbați și copii. În gama noastră largă de pijamale pot fi găsite modele în mai multe culori, stiluri și materiale. Cele mai populare sunt pijamale din bumbac și satin, care vă asigură un confort maxim, datorită calității și moliciuni materialului. Alege pijamale cu mâneci scurte sau lungi la prețuri imbatabile! O pijama nouă va bucura, nu numai pe tine, ci și pe mama, prietenă sau pe partenerul tău.

Afișează mai departe
317 produse

Oferim pijamale pentru femei, bărbați și copii într-o gamă largă de modele și în special din materiale foarte plăcute, cum ar fi flanelul cald, terry moale, satinul răcoros sau bumbac plăcut.

Modă de noapte sau ce pijamale sunt trendy

Hitul din acest an este din nou salopeta de damă, care a fost și anul trecut. Colaborăm cu principalii producători europeni, ca să vă putem oferim modele de salopete de noapte realizate cu precizie. Depinde de dvs. dacă preferați modele vesele, salopete negre elegante sau scurte. În oferta noastră veți găsi piese frumoase în diferite design-uri, culori și materiale.

Populare sunt și seturile de pijama formate din cămașă cu nasturi și pantaloni scurți de damă cât și pentru bărbați.

Cele mai populare sunt pijamalele de bumbac și satin, pe care femeile le folosesc mai des. În oferta noastră puteți găsi pijamale de înaltă calitate și design-uri elegante din bumbac și satin, produse de producătorii europeni de renume, care garantează nu numai calitatea materialului, ci și un aspect modern, conform ultimelor tendințe de modă.

Pijamale confortabile în design-uri de lux

Cu siguranță vei fi încântată și starea ta de spirit va fi mai ridicată, dacă îmbraci o pijama foarte confortabil, elegantă și seducătoare în care partenerul te va admira. Exact acest lucru vă pot oferi pijamalele noastre confortabile, care pot fi găsite în oferta noastră în diferite modele, acum sunt foarte populare pijamale de Crăciun.  Sau puteți avea o salopetă confortabilă de damă.

Toate pijamalele oferite nu numai că au o impresie foarte luxoasă, dar sunt fabricate în cea mai înaltă calitate posibilă pentru a vă asigura confortul maxim. Toate de la principali producători din Europa, ale căror pijamale țin pasul cu cele mai recente tendințe de modă și sunt accesibile tuturor femeilor și fetelor.

Pijamale de calitate la prețuri foarte plăcute

Pentru multe femei și fete, este esențială nu numai prețul, ci și calitatea. De aceea am inclus în oferta noastră doar pijamale de damă de cea mai înaltă calitate și, în același timp, la prețuri foarte bune.

Datorită acestui fapt, fiecare femeie sau fată pot obține pijamale dorite de calitate la un preț bun, listați în magazinul nostru și descoperiți oferta noastră de pijamale confortabile.

Bucurați-vă de confort maxim și asortați pijamaua cu un halat confortabil. Oferim halate de baie pentru doamne, precum și modele pentru bărbați și copii.

Pijamale pentru bărbați moderni

În magazinul Alotex avem pijamale și pentru bărbați. Pijamale pentru bărbați scurte sau lungi? Veți găsi modele frumoase la prețuri rezonabile.