Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale de Crăciun

Perioada de cumpărare a cadourilor este aici, nu numai a cadourilor de Crăciun, ci și îmbrăcămintea de iarnă, precum pijamalele calde. Totul începe cu prima duminică a Adventului, adevărata confuzie dinainte de Crăciun! Zilele se numără până la Crăciun și vă panicați în minte, pentru că trebuie să cumpărați cadouri, să faceți decorațiuni de Crăciun, să faceți curățenie, prăjituri, din nou să faceți cumpărături, să gătiți și să curățați ... Uff nu știți ce să faceți mai întâi, cel mai bine este să vă așezați pe canapea și să relaxați. În mod ideal în îmbrăcăminte confortabilă sau pijama. Atât pijamalele de damă, cât și pentru bărbați sunt ideale pentru a vă relaxa și nu numai în serile lungi de iarnă.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Prețul

59 - 341 Lei

35 produse

Și dacă credeți că aveți în jurul vostru puțină atmosferă de Crăciun, încercați să purtați pijamale cu motive de Crăciun. Vei fi surprins de cât de multă dispoziție festivă va face o pijama de iarnă cu ren sau un halat de Crăciun cu broderie de fulgi. Avem pijamale magice de Crăciun în toate dimensiunile și pentru întreaga familie.

Așadar, dacă vă roade conștiința, amintiți-vă că de Crăciun, pacea și liniștea sunt mai importante decât curățenia. Timpul de Crăciun este măsurat de câte zile petreci în urmărind poveți înbrăcați în pijamale. Acest lucru este susținut și de ani de cercetări efectuate de oameni de știință care chiar calculează bunăstarea Crăciunului cu o formulă simplă. (Py + Zu) * (De + Po) = VP