Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Negljeuri de Crăciun

Oferă-ți dispoziția și atmosfera de Crăciun. Modelele de Crăciun nu trebuie să lipsească din decorațiunile celor mai populare sărbători ale anului. Lasă-te purtat de atmosfera de pace și liniște, cu stele ca simbol al Crăciunului tradițional sau de culoarea preferată a Moșului. Magia Crăciunului o puteți avea și cu un neglijeu de Crăciun, care vă va servi și mult timp după.   

Afișează mai departe
15 produse

Și dacă credeți că aveți în jurul vostru puțină atmosferă de Crăciun, încercați să purtați pijamale cu motive de Crăciun. Vei fi surprins de cât de multă dispoziție festivă va face o pijama de iarnă cu ren sau un halat de Crăciun cu broderie de fulgi. Avem pijamale magice de Crăciun în toate dimensiunile și pentru întreaga familie.

Așadar, dacă vă roade conștiința, amintiți-vă că de Crăciun, pacea și liniștea sunt mai importante decât curățenia. Timpul de Crăciun este măsurat de câte zile petreci urmărind poveți înbrăcați în pijamale. Acest lucru este susținut și de ani de cercetări efectuate de oameni de știință care chiar calculează bunăstarea Crăciunului cu o formulă simplă. (Py + Zu) * (De + Po) = VP