Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Halate - Madlen style

Halatele de baie din oferta magazinului ALOTEX sunt realizate din cele mai fine și mai plăcute materiale, motiv pentru care sunt atât de irezistibil de moi și pufoase. Puteți alege halat de baie din material lamă, bumbac moale, viscoză sau satin ușor. În ofertă noastră avem și halate călduroase din material flaușat. Oferim o selecție largă de culori, modele și motive senzuale. Halate de baie pentru femei, bărbați și copii, întreaga familie poate alege halatul potrivit.

 

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Glugă
Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

166 - 191 Lei

11 produse

Oferta Madlen Style

Madlen Style este un producător de halate de baie și alte lenjerie intimă. Este o mica companie de familie, care are ca scop producerea de produse de calitate de prelucrare originala la preturi atractive. Ca brand Madlen Styl a început să acționeze recent, deși în sectorul lenjeriei intime și sortimente similare, fondatorii săi au o experiență bogată. .

Halate de baie dimensiuni mari și halate de baie Madlen Style

Conceptul principal al sortimentelor acestui brand, datorită căreia este unică și în cerere, sunt modele cusute în dimensiuni supradimensionate. Halatele de baie sunt confecționate din viscoză sau material Lama (100% poliester) sunt disponibile până la dimensiunea 5XL. Nu în ultimul rând, veți aprecia și faptul că fiecare halat este prezentat pe un model plus sizes. De asemenea, oferim halate de baie pentru bărbați din materiale moi (așa-numitele Lama), halate de baie frote pentru femei și halate de baie pentru copii din frote sau poliester (așa-numitul Lama). Halaturile Madlen Style pot fi un cadou frumos pentru întreaga familie. Halatele de pluș sunt fabricate în conformitate cu standardul Oeko-Tex și sunt astfel testate pentru siguranță. 

Pijamale și compleuri Madlen Style

Madlen Style se concentrează asupra producției de îmbrăcăminte de noapte din viscoză confortabilă. În oferta noastră am inclus compleuri de maieu și chiloți, care pot servi și ca pijamale de vară. Disponibile sunt și variantele cu mâneci lungi și cu pantaloni lungi. Profitați de oferta noastră de reduceri.