Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Tunicii si bluze de sarcina

Moda de maternitate nu este numai frumoasă, ci mai ales confortabilă. Tăietura sofisticată se adaptează la burtica dvs. în creștere mult mai ușor.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Brand
Prețul

116 - 221 Lei

11 produse

Producătorii aleg diferite tehnologii de producție, materiale și tăieturi, astfel încât fiecare femeie în sarcină poate fi satisfăcută și poate folosi îmbrăcăminte chiar și în timpul alăptării. Încercați mărcile noastre selectate care prezintă tunici de maternitate din bumbac cu mâneci lungi sau hanorac matern potrivit pentru alăptare. Unele produse pot fi, de asemenea, folosite pentru a transporta copilul într-o eșarfă. Produsele noastre sunt de primă calitate, de la producatori certificati, fabricate din bumbac.   

Moda de maternitate

Echipamentul unei mame moderne (viitoare) ar trebui să îndeplinească toate cerințele practice, dar și estetice. Nu înseamnă neapărat să cumperi un dulap complet nou. Piesele de bază ar trebui să includă, în plus față de lenjeria de corp și îmbrăcămintea de noapte, tricouri (bluze), hanorac. Sunt confortabile, ușor de adaptat la personajele în schimbare și ascund găuri sofisticate pentru alăptarea bebelușului. Hanoracele cu feromar dublu pot folosite și la purtarea bebelușului în marsupiu. Puloverele materne, datorită materialului folosit, se adaptează perfect figurii în schimbare, protejează coapsele de răceală. O să vă încălzească chiar la cel mai mare frig.

Tunică de maternitate

În prezent, avem disponibile trei variante de tunică de sarcină. Sunt fabricate din țesătură de bumbac, care este preferabilă în timpul sarcinii și alăptării. Tăierea se adaptează bine la diferite dimensiuni ale burții și după naștere puteți alăpta copilul în mod confortabil datorită unei viziuni sofisticate. Aveți posibilitatea să alegeți dintre trei variante de culoare cu mânecă lungă sau 3/4, cu sau fără glugă.

Hanorac matern

O bluză de sarcină va veni la îndemână pentru companie, precum și pentru o plimbare. Hanoracul lung poate fi folosit în special cu colanți confortabili. Fiecare bluză este adaptată confortului copilului - datorită fermoarului. Bluzele sunt echipate cu glugă și buzunare. Sunt făcute la cele mai recente tendințe de modă pentru a sublinia frumoasa figură  din perioada sarcini.

Pulovere materne

Un pulover de sarcină vine la îndemână pentru confortul dvs. în timpul iernii. Este fabricat din acrilic de calitate, care vă va încălzi, nu mușcă și rezistă mult timp. Puloverul este echipat cu un  guler pentru a vă proteja zona gâtului de frig. Puteți alege din trei tipuri de pulovere de sarcină cu diferite modele și culori.