Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie modelatoare

În oferta noastră avem haine de înalta calitate de la producători europeni renumiți. Lenjeria modelatoare vă va ajuta să creați o figură ideală și să vă simțiți foarte bine datorită materialului de calitate care se adaptează perfect siluetei dumneavoastră. Modelarea este naturală și confortabilă. În lenjeria modelatoare veți fi mai încrezătoare. Pentru inspirația dvs., citiți modul de alegere a lenjeriei modelatoare.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Efect modelator
Ambalat
Brand
Prețul

53 - 126 Lei

79 produse

Cum alegi lenjeria modelatoare?

Lenjeria modelatoare te poate face să arăți cu câteva kilograme mai slabă. Lenjeria modelatoare reușește să creeze o siluetă netedă, făcând să dispară colăceii sau camuflând zonele cu probleme care vă împiedică să aveți silueta perfectă. Prezentarea generală a modelelor și producătorilor de îmbrăcăminte în articolul Cum alegem lenjeria modelatoare. Iată câteva informații de bază pe care trebuie să le știți despre lenjeria de corp înainte de a o cumpăra. De asemenea, puteți afla cum să aveți grijă de lenjeria dvs. de corp.

Cum alegem lenjeria modelatoare?

Există diferite modele de lenjerie modelatoare, pentru mai multe tipuri de siluetă, pentru a veni în ajutorul a cât mai multor femei. Astfel, puteți găsi chiloți de modelare cu talie joasă sau talie înaltă, fără cusături care nu sunt vizibili sub rochiile/fustele strâmte, din materiale subțiri sau chiloți tip pantaloni scurți care strâng și coapsele. Atunci când alegeți un model de lenjerie modelatoare, trebuie să știți locurile pe care doriți să le modelați și să alegeți modelul corespunzător. Alegeți numărul de lenjerie care este mai mică decât dimensiunea obișnuită pentru silueta ideală. Benzile de silicon aderă confortabil la piele și nu se rostogolesc. Amintiți-vă că puteți purta articolele de îmbrăcăminte cu un efect de modelare timp de până la patru zile la rând, apoi lăsați corpul să odihnească.