Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie de pat și așternuturi - Video

Somnul este o parte indispensabilă a vieții tuturor, așa că ar trebui să fie foarte bun. Veți avea acest lucru cu alegerea corectă a așternuturilor și a lenjeriei de pat. Alegeți din ofertă noastră, de exemplu, lenjerie de pat de calitate, o pătură moale, un cearșaf confortabil sau umpluturi pentru perne și pături. Sau alegeți un cadou pentru cei dragi la un preț excelent, care să le susțină somnul sănătos.

Afișează mai departe

Când se spune lenjerie de pat, majoritatea oamenilor se gândesc la un lucru de bază, și anume confortul. De aceea oferim lenjerie de pat de cea mai bună calitate. Este plăcută la atingere, moale și potrivită pentru pielea sensibilă. În plus, puteți alege dintre multe culori. Oferim cearșafuri, pături din lână, căptușeală pentru perne și pături sau așternuturi pentru adulți și copii.

Alege lenjerie de pat de calitate

Lenjeria de pat de calitate o puteți recunoaște după materialul din care este confecționată. Așternuturile și lenjeria de pat din bumbac respirabil elimină perfect transpirația, astfel încât să nu te deranjeze transpirația excesivă. Satinul este cu adevărat plăcut la atingere, te vei simți special în fiecare noapte. Căutați lenjerie de pat care să vă țină suficient de cald? Atunci materialul flanel este potrivit. În lenjeria de calitate puteți găsi și materialul crep.

Ce este popular și de ce?

În ultimii ani, multe gospodării au achiziționat lenjerie de pat din crep. De ce? Este un material natural din bumbac care este cusut din părți netede și ridate, deci nu trebuie deloc călcat. Este foarte ușor de întreținut. În același timp, însă, este respirabil și absorbant, ca și lenjeria de pat clasică din bumbac.

Brandurile de așternuturi și lenjerie de pat pe care le cumpărați de la noi

Faro - cuverturi, cearșafuri, pături, perne și așternuturi din diverse materiale

Brotex - brandul textil ceh - cuverturi, cearșafuri, pături, perne și așternuturi

Olzatex - cuverturi, cearșafuri, pături, perne și cuverturi din diverse materiale

Această website utilizează module cookies pentru personalizarea conținutului și a reclamelor, pentru a oferi funcție de social media și pentru a analiza vizitarea site-ului. Informații cum folosiți  website al nostru, partajăm cu partenerii noștri pentru social media, publicitate și analiză. Partenrii aceste date pot combina cu alte informații, care le-am dat sau care au obținut ca urmare a folosirii de d-voastră serviciilor lor.