Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie de pat pentru copii

Surprinde copii cu lenjerie de pat cu eroii lor preferați. Puteți alege dintre multe teme din cele mai renumite basme și filme. Lenjeria de pat este confecționată din 100% bumbac respirabil și absorbant. În plus, este foarte plăcută la atingere și potrivită pentru pielea sensibilă a copiilor. Disponibil în dimensiunile1 40x200 cm, perna de 70x90 cm.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Prețul

114 - 196 Lei

27 produse

Copiii petrec mai mult timp dormind decât adulții. De aceea calitatea somnului ar trebui să fie pe primul loc. Lenjeria de pat din 100% bumbac Faro oferă un somn sănătos și confortabil. În plus, dacă alegi personajul din basm preferat de copilul tău va fi o bucurie și mai mare.

Care sunt tendințele din lumea copiilor?

Printre cele mai populare personaje pentru băieți este Spiderman sau Woody din Toy Story. Pentru fete, este Minnie șoricelul și Peppa purcelușul. Noutățile din ultimii ani sunt Anna și Elza din Regatul înghețat, pe care în acest moment le puteți vedea cu adevărat peste tot și fermecătoare Vaiana. Pentru băieți, toate personajele din filmul Avengers și Blesk McQueen.

Ce avem pentru cei mici?

Copiii mai mici preferă lenjeria de pat cu Bob constructorul, Regele Leu sau Mașinuța Tom. Popular este și cu prințesa Sofia, Winnie the Pooh și Paw Patrol.