Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

L'amore

3 produse

Brand L’amore

Brandul a fost înființat în anul 2013 își propune să creeze lenjerie intimă pe care orice femeie dorește să o poarte. Este inspirat de moda mondială, folosind doar țesături cu modele din Europa. Cele trei elemente principale ale filozofiei mărcii sunt: prețul interesant, originalitatea și modernitatea. Creează colecții legate de timp care nu se repetă în colecția următoare. Toate produsele sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Lenjerie intimă L'amore

În oferta noastră veți găsi primele modele ale acestui brand de lux: sutiene Bralette și braziliene, tanga și chiloți, care servesc ca un set. Puteți aștepta motive florale, viste interesante și dantele de lux. Baza este manopera și designul original.

Sutiene Bralette

Bralette este un sutien uimitor de liber, care oferă fiecărei femei un semn distinctiv de eleganță și sofisticare feminină seducătoare. Am putea spune că este un sutien soft. Nu este întărit, fără balenă, cu o bandă circumferențiară tipic mai largă. Face frumusețea naturală a femeilor să iasă în evidență. În SUA, de exemplu, este o lovitură absolută și scoate încet sutienele push-up.