Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Neglijeuri - Italian Fashion

În colecția Alotex veți găsi cămăși de noapte confortabile, respirabile și foarte feminine. Avem modele de lux cu lungimi diferite, cu mâneci lungi sau scurte și neglijeuri sexi, decorate cu dantelă, panglici sau fundițe. Toate sunt din materiale de calitate, la prețuri foarte accesibile.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Lungime

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tip mânecă

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Decolteu

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

67 - 159 Lei

22 produse

Lenjerie brandul Italian Fashion

Marca Italian Fashion este un renumit producător european de lenjerie intima, care funcționează din anul 1990. Accentul se pune pe cea mai înaltă calitate și un stil unic la tendințele actuale de moda. Această marcă de prestigiu are în gama largă de lenjerie pentru femei, pijamale de damă, pijamale pentru bărbați, cămăși de noapte, cămăși materne și lenjerie de corp.

Lenjerie maternă Italian Fashion

Ne bazăm pe brandul italian Fashion de mulți ani, așa că are și un loc indispensabil în gama noastră de lenjerie de maternitate. O serie de modele populare pentru alăptare, disponibile imediat, cămăși de noapte materne și pijamale materne realizate din 100 la sută bumbac. Lenjeria maternă are tăieturi special create care sunt practice atunci când alăptați bebelușul. Alte opțiuni pentru alăptarea includ o manșetă cu nasturi sau tiv elastic  Cămășile pentru femeile gravide sunt fabricate din material elastic și, de multe ori, de asemenea, în combinație cu un șnur la talie pentru posibilitatea de a reglementa circumferința în zona burtici. Disponibil într-o gamă largă de modele și culori. În oferta noastră ma inclus și chiloți materni italian Fashion cu o proporție mare de bumbac.

Pijamale și cămăși de noapte din bumbac Italian Fashion

Îmbrăcămintea de noapte impresionează la prima vedere cu varietatea de modele, culori și printuri în nuanțe discrete și combinații populare tradiționale. Există zeci de variante de cămăși de noapte din bumbac și pijamale pentru femei în oferta magazinului nostru Alotex.ro. Puteți alege din variante pentru sezonul rece: pijamale cu pantaloni lungi sau pentru vară: pijamale cu mâneci scurte și pantaloni 3/4, pijamale mâneci scurte și cu pantaloni scurți.

Pijamale de bumbac pentru bărbați Italian Fashion

Pentru a satisface și bărbați avem de la brandul Italian Fashion și pijamale de calitate pentru bărbați în două variante: pijamale cu mânecă scurtă și pantaloni scurți și pijamale cu mânecă lungă și pantaloni lungi. Toate pijamalele sunt fabricate din 100%  bumbac de înaltă calitate, plăcute la atingere.