Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Henderson

25 produse

Îmbracă-te în lenjeria de lux a brandului Henderson, care este pe piață din anul 1998. Produce nu numai palete pentru bărbați, precum șort, boxeri, pijamale și halate de baie, dar și lenjerie intimă pentru femei, costume de baie și cămăși de noapte. Se concentrează în principal pe designul modern și atemporal, manopera precisă, calitatea materialelor și a culorii. Îmbrăcămintea brandului Henderson este perfectă ca și îmbrăcăminte de zi cu zi.

Lenjerie intimă pentru bărbați Henderson

Lenjeria intimă pentru bărbați are o formă anatomică, confortabilă și moale. Este fără cusături, deci nu vă va deranja nicăieri. Culorile moderne vor fi îndrăgite de bărbații de toate vârstele. Lenjeria intimă pentru bărbați Henderson se adaptează frumos la siluetă și este potrivită pentru toți bărbații care preferă confort.

Halate de baie, pijamale și cămăși de noapte

Pijamalele pentru femei și bărbați sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și te vor captiva cu o gamă largă de culori și modele. Oferă pijamale lungi și scurte. Pentru femei brandul produce cămăși de noapte respirabil și extrem de confortabile. Halatele de baie sunt pufoase și plăcute te vei simțiți confortabil pe tot parcursul purtări. Toată îmbrăcămintea brandului Henderson este confortabilă și ușor de întreținut.