Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Emili

53 produse

Lenjerie intimă Emili

Brandul Emili este producătorul exclusiv de lenjerie intimă de damă finisate cu laser. Fabrică chiloți fără cusături de diferite tăieturi, chiloți de modelare și tanga fără cusături.

Chiloți fără cusături și tanga Emili

Tehnica de tăiere cu laser este utilizată pentru a obține o linie (dreaptă și ondulată), dar în principal model cu margini fără cusături. Lenjerie de corp - chiloți sau tanga - se potrivește perfect corpului și sunt aproape invizibile sub îmbrăcăminte. Materialul folosit (microfibră) face lenjeria intimă Emili sută la sută confortabilă și respirabilă.

Lenjerie modelatoare cu laser Emili

Chiar și chiloții modelatori ai acestui brand pot fi găsiți în varianta cu decupaj laser. Chiloți modelează perfect fesele, burta fermă și, în plus, marginile lor nu vor tăia. Chiloți de modelare Emili sunt disponibile în mai multe stiluri: Chiloți cu talie înaltă (pentru fese și întreg abdomenul), chiloți de modelare în stil clasic (pentru fese și abdomen inferior), chiloți cu șolduri mai late sau mai înguste (pentru părțile laterale și fese) și chiloți de modelare a zonei coapsei Disponibile în culoarea bej, alb sau negru.

Maieuri de bumbac Emili

Maieurile de damă sunt confecționate din bumbac natural de înaltă calitate, cu elemente decorative pe marginea superioară - tiv lucios. Maieurile Emili sunt confortabile și plăcute pielii. Le poți purta sub îmbrăcăminte mai ales în perioade mai reci. Lenjeria este ambalată în cutii de cadouri.