Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie sport

Costum de baie sport pentru o vacanță activă

Pentru toți entuziaștii sportivi și sportivii profesioniști avem o gamă largă de costume de baie sportive de calitate  .

Costumele de baie sportive din magazinul nostru online îndeplinesc cerințele ridicate ale femeilor pe materialul folosit, aspectul estetic și tăierea practică a costumului de baie. Costumele de baie sport formate din o singură piesă au în cea mai mare parte bretelele la spate încrucișate care îmbunătățește sentimentul de confort și previne alunecarea bretelelor în timpul înotului. Costumul sportiv din două piese oferă femeilor un sprijin mai bun pentru sânii, este perfect pentru volei pe plajă și alte sporturi. Alegeți un costum de baie elegant sau colorat din meniul nostru variat.

Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Proprietate

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Croială

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bretele
Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Închidere
Brand
Prețul

65 - 236 Lei

14 produse

Această website utilizează module cookies pentru personalizarea conținutului și a reclamelor, pentru a oferi funcție de social media și pentru a analiza vizitarea site-ului. Informații cum folosiți  website al nostru, partajăm cu partenerii noștri pentru social media, publicitate și analiză. Partenrii aceste date pot combina cu alte informații, care le-am dat sau care au obținut ca urmare a folosirii de d-voastră serviciilor lor.