Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie intimă - Cornette

Bărbații sunt, de asemenea, fericiți dacă pot purta lenjerie confortabilă și de înaltă calitate în care se simt confortabil și arata elegant. Exact o astfel de lenjerie pentru bărbați poate fi găsită în gama largă a magazinului nostru online.

Afișează mai departe
Filtru
Mărime
Culoare

Parametri

Mărime
Culoare

Filtrovat můžete i více barev současně.

Tip material

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Model

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ambalat
Brand
Prețul

38 - 85 Lei

40 produse

Brandul Cornette

Cornette este o marcă de lenjerie de corp pentru doamne, domnii și copii. În timpul producției, se concentrează pe designul original, selectarea materialelor de calitate și colaborarea cu cei mai buni designeri. Gama de produse Cornette este adesea căutată de clienții cei mai exigenți și este numită pe drept simbolul luxului. Brandul Cornette este un expert în producția de lenjerie de corp pentru noapte și zi, în modele non-tradiționale care subliniază stilul distinctiv. Cornette este cunoscută în țări precum Germania, Marea Britanie, Franța și altele.

Șorturi Cornette

Am ales Cornette ca un reprezentant de frunte al lenjeriei pentru bărbați (și mai ales a șorturilor) în magazinul nostru online Alotex.ro. Mulți dintre clienții noștri au văzut deja calitatea și confortul purtării acestor modele de lenjerie. Șortul este confecționați din bumbac confortabil și moale, de calitate. Șorturile Cornette sunt făcuți picior mai lungi. Oferta noastră include șort cu carouri sau cu modele vesele, pentru toți bărbații. Veți fi, de asemenea, încântați de prețul favorabil al produselor Cornette.

Boxerii de bărbați Cornette

Gentlemanul va aprecia cu siguranță inovarea constantă a lenjeriei pentru bărbați, care este creată în ceea ce privește confortul personal și confortul purtării. Boxerii de bărbați au elastic plat și o parte spațioasă în  zona inghinală cu o finisare care nu deranjează. Vă va surprinde prin alegerea unor modele și culori unice. Fabricat din bumbac popular cu adăugare de elastan sau viscoză, toate produsele sunt ambalate într-o cutie cadou. Boxerii Cornette nu ar trebui să lipsească din garderoba bărbatului modern.