Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Brubeck

Lenjerie sport Brubeck

Brandul Brubeck este sinonimă cu moda sportivă, cu accent pe funcționalitate. Motto-ul lor este BRUBECK - BODYGUARD-ul tău, subliniind producția tehnologică de lenjerie, ceea ce face ca toată lumea să se simtă ca și cum lenjeria inimă ar fi o "gardă" în condiții extreme. Se ocupă cu producția de lenjerie de corp pentru femei și bărbați.  

Îmbrăcăminte pentru femei și bărbați Brubeck

Lenjeria Alotex oferă o gamă bine stabilită de produse de calitate Brubeck cu proprietăți de termoreglare și conținut de bumbac. Toate modelele de lenjerie sunt fără cusături și sunt fabricate din materiale flexibile și respirabile. Lenjeria este alegerea ideală pentru toate activitățile sportive, dar este și potrivită pentru uzul zilnic. Dispunem de lenjerie de corp pentru bărbați și femei : chiloți, hipster, boxeri (chiloți cu mânecuță), bikini, maieuri, sutiene sport (bustiere), boxeri pentru bărbați (clasic sau shortbox) și slip. Variantele sunt disponibile în culoarea albă sau neagră.

Chiloți și boxeri de înaltă calitate de la Brubeck cu lână de oaie

Pe partea inferioară a pantalonilor se află un strat tratat special folosind lână de oaie (merino). Ca urmare, țesătura nu se deformează și chiloții nu strâng. În mod ideal, înconjoară corpul. Combinația de fibre naturale cu poliamidă și tehnologia de producție fără cusături garantează proprietăți unice de termoreglare a materialului și un confort maxim la uzură. Această lenjerie de corp protejează împotriva înghețării și supra încălzirii și asigură o temperatură constantă a corpului. Lâna are o toleranță excelentă la nivelul pielii. Puteți găsi aceste produse sub numele de Wool. Încercați caracteristicile unice ale lenjeriei de corp Brubeck pentru bărbați și femei.