Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Bucurați-vă de iarnă înfășurați într-un halat de baie cald

Vremea rece de iarnă este perfectă pentru relaxare acasă. Bucură-te tu și întreaga ta familiei de un halat pufos de baie, în care te vei simți foarte confortabil toată ziua. Care este halatul de baie potrivit pentru zilele și serile geroase?

Hřejivý župan Paleo
Halat cald Paleo
Stylový župan Max
Halat stilat Max
Kouzelný župan Bunny s ušima
Halat magic Bunny cu urechi

Materialele fine sunt apreciate de toată lumea

Plușul cald vă asigură confort maxim pe întreaga durata de purtare. Halatele de baie ALOTEX au fire groase și dense, motiv pentru care sunt atât de plăcute la atingerea pielii. În plus, oferim o gamă largă de culori și modele pentru întreaga familie. La noi alegeți halatul de baie potrivit pentru iarnă. Oferim halate de baie pentru femei, bărbați și copii de toate vârstele.

O altă alegere excelentă sunt halatele de baie din bumbac de calitate, care se pot purta tot anul. Absorb perfect umiditatea corpului, sunt durabile, plăcute și sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Sfat pentru tine

Halatele de baie pufoase ALOTEX sunt cadoul perfect pentru cei dragi. Nu numai că este un cadou practic, dar va face și destinatarul cu adevărat fericit. Inspiră-te din noutăți, cele mai populare piese sau halate de Crăciun.

Načítám