Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Tipuri de bretele de sutien - un detaliu de care mulți dintre noi uităm

Bretelele sunt o parte foarte importantă a sutienelor. Deși nu pare, bretelele sutienului sunt cu adevărat importante. Există mai multe tipuri și fiecare se potrivește cu ceva diferit. Vedeți din ce tipuri de bretele puteți alege și unde se potrivesc.

Podprsenka Manila
Sutien Manila
Podprsenka Yvette
Sutien Yvette
Podprsenka Juno
Sutien Juno

Bretele clasice

Bretelele clasice sunt alegerea perfectă mai ales pentru femeile cu sâni mici și mijlocii. Sunt confortabile de purtat și sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi. De obicei sunt elastice și reglabile, așa că se adaptează perfect la corp. Lățimea lor este de obicei de 1,6-1,8 cm. Puteți alege sutiene cu bretele detașabile sau fixe

Bretele late pentru confort maxim

Femeile cu sâni mai mari vor aprecia cu siguranță un sutien cu bretele mai late. Acest lucru va oferi suport maxim și nu vă va împinge sau tăia nicăieri. Ele tind să fie adaptabile și nedemontabile. Potrivit pentru uzura de zi cu zi.

Načítám

Bretele speciale

Bretelele pot fi decorate în diferite moduri și astfel arată foarte elegant și senzual. Populare sunt bretelele cu dantelă, tul sau fundițe. Sutienele cu bretele decorate sunt potrivite pentru îmbrăcăminte casual și momente speciale. În oferta noastră puteți găsi și bretele combinabile, care se potrivesc perfect pentru rochii sau bluze cu decolteu pe spate.

Sutiene fără bretele

Sutienele autoportante sau sutienele clasice cu bretele detașabile (tipic la sutienele balconette) sunt perfecte la rochie de seară și bluze de vară cu umerii goi.

Načítám