Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum să obții silueta perfectă?

Visezi la silueta și curbe perfecte? Atunci vei fi cu siguranță interesat de lenjeria modelatoare. Mulți cred că lenjeria intimă modelatoare este doar pentru femeile voluminoase. Lenjeria intimă îți poate slăbi silueta până la două mărimi, și fiecare femeie o poate folosi. Lenjeria intimă nu numai că slăbește, dar și modelează frumos figura. Ascunde frumos orice imperfecțiune și vă evidențiază avantajele, indiferent dacă aveți mărimea S sau 3XL.

Stahovací body Vanilla
Body modelator Vanilla
Vysoké stahovací kalhotky Vala
Chiloți modelatori înalți Vala

Lenjeria modelatoare poate rezolva multe imperfecțiuni

Fie că vă deranjează pielea lăsată ca urmare a nașterii sau a pierderii în greutate, lenjeria intimă modelatoare este alegere excelentă. În plus, maschează colăceii de grăsime. Puteți alege dintre mai multe tipuri de lenjerie intimă pentru a întări fesele, șoldurile, abdomenul inferior, talia sau chiar coapsele. Marele avantaj este că lenjeria este invizibilă sub haine, așa că o poți purta cu adevărat oriunde. În prezent lenjeria modelatoare se realizează decorată cu dantelă și astfel arată foarte elegant.

Tipuri de lenjerie modelatoare

În oferă veți găsi mai multe tipuri de lenjerie intimă modelatoare. Cei mai populari sunt chiloții. Acestea sunt produse în mai multe modele. Chiloți cu talie mai înaltă (sub buric), care modelează șoldurile și fesele, sau chiloți cu talia înaltă până la piept, care modelează frumos nu numai șoldurile și fesele, dar și burta și talia.

Body modelator este o piesă vestimentară practică. Creează o siluetă perfectă. Strânge șoldurile, fesele, talia și abdomenul. Avantajul este că body nu are cupe, puteți lua orice sutien sub el (pentru a accentua curbele, vă recomandăm să alegeți un sutien push-up). Ultimul tip de lenjerie modelatoare este body modelator cu picior lung, care modelează și coapsele.

Unde se potrivește tăietura?

Căutați lenjerie modelatoare sub rochie elegantă? Alegerea excelentă este body modelator cu picor lung sau body care modelează perfect silueta. Important este ca body să aibă bretele care împiedică alunecarea hainelor. Căutați ceva pentru îmbrăcămintea de zi cu zi, potriviți sunt chiloți de modelate care sunt mai ușor de îmbrăcat sau body cu fixare confortabilă între picioare.

Stahovací košilka Vika
Rochie modelatoare Vika

Nu sunteți sigur cum să îngrijiți lenjeria intimă? Citiți câteva sfaturi despre cum să aveți grijă de lenjeria intimă modelatoare pentru a-și păstra toate proprietățile.

Načítám