Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum alegi o lenjerie de pat potrivită pentru vară?

Vremea tropicală de vară vă afectează somnul? Nu poți să adormi în căldură sau să te trezești des? O schimbare a lenjeriei de pat vă poate ajuta. Aruncați lenjeria de pat pentru iarnă și înlocuiți-o cu cele de vară în care nu veți transpira atât de mult. Din ce material ar trebui să fie confecționată lenjeria de pat pentru vară și ce proprietăți ar trebui să aibă?

Bumbacul natural este un partener excelent pentru vară

Lenjeria de pat din 100% bumbac nu vă va dezamăgi. Absoarbe perfect transpirația, este aerisit și perfect respirabil. În plus, este și plăcut la atingere. Este alegerea excelentă și datorită abilităților sale hipoalergenice, potrivit pentru adulți și copii. În oferta noastră avem o multitudine de motive, inclusiv cu eroii populari din basmele pentru copii.

Lenjeria de pat din bumbac include și materialul crep, care este, de asemenea, fabricat din 100% bumbac, are aceleași proprietăți ca și bumbacul clasic. Este cusut din părți netede și ridate, ceea ce creează o structură de țesătură unică, care nu trebuie călcată.

Bumbacul satinat este o alegere ideală pentru vară

Lenjeria de pat din satin o recunoașteți datorită aspectului lucios. Materialul este fabricat din 100% bumbac moale și plăcut la atingere. Datorită abilităților sale de termoreglare, răcorește perfect vara. Este extrem de respirabil, ușor și moale. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra lenjeria de pat din satin, asigurați-vă că este din satin de bumbac natural și nu din poliester.

Caracteristicile pe care ar trebui să le aibă lenjeria de pat pentru vară

Lenjeria de pat potrivită pentru nopțile toride de vară ar trebui să fie aerisită și ușoară. Alege lenjeria de pat cu o greutate mai mică. Dacă transpiri noaptea, vei aprecia cu siguranță materialul perfect absorbant, precum este bumbacul sau bambusul, care este perfect în special pentru copii. Vara poți dormi doar sub lenjeria de pat, fără o plapumă groasă și totuși acoperit.

Bavlněné povlečení Botanica Matějovský
Lenjerie de pat din bumbac Botanica Matějovský
Povlečení Massimo bavlněný satén
Lenjerie de pat Massimo bumbac satinat
Krepové povlečení Dallia
Lenjerie de pat crep Dallia

Sfat pentru tine

Vrei să creezi o atmosferă de vară perfectă? Alege o temă proaspătă și culori vibrante. Alegerea excelentă pentru vară sunt motivele florale, dungile, ornamentele sau lenjerie monocromă în tonuri deschise.