Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

TOP costume de baie 2021

Vara este după ușă și nu aveți cumpărat costumul de baie pentru acest sezon? Este timpul potrivit să cumpărați. Am pregătit pentru dvs. o listă de TOP costume de baie pentru anul 2021, din care fiecare femeie poate alege modelul preferat. Vedeți ce este IN anul acesta și alegeți un costum de baie care să vi se potrivească perfect.

Costum de baie o piesă și tankini

S-ar putea să fiți surprinși, dar hitul sezonului sunt costumele de baie formate din o singură piesă și tankini. Noua colecție de costume de baie întregi oferă croieli elegantă și de modelare în toate mărimile. Tankini sau rochiile de baie ascund frumos zonele cu probleme și, în plus, arată cu adevărat irezistibil. Ambele sunt perfecte și pentru femeile voluminoase sau pentru femeile cu sâni mai mari.

Costum de baie tradițional două piese

Costumul de baie din două piese nu va dezamăgi niciodată. Croiala costumului de baie se alege în funcție de tipul siluetei, pentru a-ți evidenția punctele forte. Pentru femeile cu silueta de clepsidră sunt perfecți costumele de baie bikini. Dacă ai sâni mai mici, alegerea potrivită sunt sutienele push-up sau sutiene decorate. Pentru femeile cu sâni mai mari, recomandăm sutiene cu balene și bretele mai late. Costumele de baie pentru femei formate din două piese se pot asorta pe placul fiecărui, combinați partea superioară și partea inferioară exact în funcție de ideile dumneavoastră.

Plavky Briella modré
Costum de baie Briella albastru
Plavky Ruby černé
Costum de baie Ruby negru

Nu vrei să cheltui prea mult pe costumul de baie? Am pregătit pentru tine costume de baie la reducere, unde vei găsi costume de baie pentru femei la prețuri excepționale.

Sfat pentru tine

Creați ținuta de vară perfectă cu o rochie de plajă sau parea. Parea pentru vară sunt ușoare și le poți purta în mai multe moduri. Consultați 6 sfaturi utile, cum putem lega pareo