Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Inspirație de primăvară Lenjerie ALOTEX

Iarna s-a încheiat oficial, așa că putem aștepta cu nerăbdare pajiști înflorite, soare și îmbrăcăminte ușoară, care este o parte integrantă a primăverii. Inspirați-vă și întâmpinați noul sezon cu cele mai bune piese de modă.

Culori proaspete și modele elegante

Primăvară sunt tipice culorile strălucitoare precum galbenul și portocaliul sau nuanțele subtile, precum verde. Apoi albastru în diferite tonuri, care seamănă cu cerul. Copacii cu flori de primăvară simbolizează frumos rozul delicat. Modelele tradiționale de primăvară cu siguranță includ florale și animale.

Decentní noční košilka v zelené barvě
Cămașă de noapte subtilă în culoarea verde
Trendy modré pyžamo se zvířecím vzorem
Pijama albastră trendy cu model animal
Růžová symbolizuje kvetoucí jaro
Rozul simbolizează primăvara înflorită

Satin ușor pentru confortul de primăvară

Materialul luxos din satin îți mângâie pielea cu finețea sa. Produsele din satin sunt ușoare, moi și strălucitoare. Sunt populare deoarece îți oferă răcorire în zilele calde și căldura necesară în zilele reci. Puteți alege neglijeuri din satin, halate de baie sau pijamale. Unele modele se pot asorta frumos ca set.

Sezonul de primăvară este ideal pentru purtarea dresurilor

Primăvara vine cu dimineți reci și după-amiezi calde. Pentru aceste momente este ideal să porți la fustă, rochie sau pantaloni scurți ciorapi. Oferim dresuri de diferite culori de la modele clasice la cele cu motive unice sau cu efect de modelate.

Stylové punčocháče Cosmos
Dresuri stilate Cosmos

Noua colecție de primăvară de pijamale și neglijeuri

Inspirație pentru tine TOP noutăți în culori unice de primăvară. Pijamale scurte sau neglijeuri confortabile îți oferă confortul dorit pe toată durata purtării.

Načítám
Načítám