Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Șort, boxeri sau slip - dilema fiecărui bărbat

Nu doar femeile, ci și bărbații sunt implicați în alegerea potrivită a lenjeriei de corp. Fiecărui bărbat îi place confortul, dar în același timp vrea să arate elegant, alegerea este cu adevărat dificilă. Vedeți care sunt avantajele, dezavantajele și diferențele dintre șort, boxeri și slip. Apoi alegerea va fi ușoară.

Șort pentru confort real

Șortul clasici este foarte populari în rândul bărbaților. Vă oferă libertate de mișcare și confortul dorit. Șortul este de obicei confecționat din bumbac natural, respirabili și elimină perfect transpirația corporală. În plus, este potrivit și pentru pielea sensibilă. Este produs în mai multe culori, dar cel mai adesea cu model clasic în carouri. Acum poți obține și șort confortabil cu imprimeuri vesele pe care femeile le adoră.

Boxeri atrăgători

Majoritatea bărbaților poartă boxeri. Este un compromis între șort și slip. Boxeri sunt confortabili și arată bine pe aproape orice personaj. Boxeri au de obicei adaos de elastan pentru a fi flexibili și pentru a se adapta la siluetei tale. Se potrivesc sub pantaloni strâmți, pantaloni de costum și cu siguranță te vei îndrăgosti de ei chiar și în timpul sportului. Boxerii se adaptează formelor corpului, așa că puteți face față la orice mișcare. Sunt realizate cu diverse modele moderne,  toată lumea poate găsi modelul perfect.

Slipul se potrivește perfect corpului tău

Căutați lenjerie intimă care să vă înconjoare perfect corpul? Atunci slipurile sunt alegerea perfectă. Slipul este preferat de mulți bărbați. Sunt decupate, deci nu deranjează niciunde. Se pot purta în timpul zilei și la sport. Unii bărbați consideră că slipul este lenjeria intimă a bunicilor. Dar asta este o greșeală. Puteți alege slipuri cu aspect modern sau inscripții elegante.

Sfat pentru tine

Cea mai bună alegere este să ai acasă boxeri, șort și slip. Dacă vrei să stai acasă să relaxezi sau cauți ceva pentru un somn confortabil, alege șortul. Dacă mergi la petrecere sau ieși în oraș în pantaloni strânși, alege boxeri. Pentru sport recomandăm slipul.

Stylové pánské boxerky
Boxeri stilați pentru bărbați
Pánské vánoční trenýrky
Șort cu model de Crăciun
Stylové pánské boxerky
Boxeri stilați pentru bărbați