Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Halate de baie pentru orice ocazie

Știați că un criteriu important atunci când alegeți halatul de baie este oportunitatea pentru care îl cumpărați? Te duci la wellness? Vei folosi halatul după baie sau vrei doar să vă înfășurați și să relaxați? Fiecare halat de baie se potrivește altundeva. Vedeți care sunt opțiunile.

Weekend de relaxare wellness sau spa?

Ai un sejur relaxant în fața ta și nu știi ce halat de baie să împachetezi? Alegerea perfectă este un material din bumbac. Este respirabil, îndepărtează perfect umezeala corpului și se usucă rapid. În plus, halatul de baie din bumbac se poate folosi și acasă după o baie clasică.

Načítám

Halate de baie pentru confort real

Îți place iarna să relaxezi în fața televizorului? De ce să nu vă înfășurați într-un halat de baie moale în care vă veți simți perfect confortabil. Halatele de baie din pluș sunt atât de moi la atingere încât te vei îndrăgosti de ele din primul moment.

Načítám

Seara romantica cu partenerul

Vrei să te simți seducător și în același timp să te simți confortabil? Halat de baie din satin sau viscoză este cea mai bună alegere. Ambele materiale sunt moi, ușoare și veți arăta unic în ele. În plus, le puteți asorta cu pijamale de lux pentru a crea setul perfect, care este minunat pentru momentele romantice pentru doi.

Načítám

Halate de baie pe sezon

Halatele de baie pufoase din poliester sunt excelente pentru iarnă. Au fire scurte și dense, îți vor ține de cald. Dimpotrivă, halatele de baie din satin și viscoză răcoresc, deci sunt perfecte pentru serile și diminețile toride de vară. Căutați ceva mai versatil pentru vara și iarna? Apoi alegeți un halat de baie din bumbac.

Načítám

În timpul sarcinii și în maternitate

Pentru maternitate este idea un halat de baie subțire din bumbac care este plăcut și potrivit și pentru pielea sensibilă. Halate materne sunt potrivite în maternitate în timpul sarcinii și ulterior și după naștere.

Načítám