Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Ce purtăm la plaja sau piscina? Pareo și halat de baie!

Cum ne putem bucura pe deplin de zilele frumoase de vară și de o adevărată vacanță la răcoarea apei. Și ce să luăm în valiză, astfel încât să nu cântărească o tonă, să fim satisfăcuți de aspectul nostru și să avem suficiente haine chiar și în cazul de răcire a vremi? Există un răspuns simplu la această întrebare: împachetați un pareo de plajă ușor și un halat de baie pliabil și absorbant. Pareo poate înlocui mai multe rochii o fustă sau un top și halatul de baie te poate încălzi și nu numai lângă piscina hotelului, ci și seara în cameră.O piesă ingenioasă pentru concediu: pareo

Pareo (eșarfa de plajă) este cu adevărat ceea ce nu trebuie să lipsească din garderoba de vacanță la mare. Această piesă ingenioasă vă va economisi mult spațiu în valiză, dar acesta nu este singurul motiv pentru care este atât de popular. Pareo este piesa perfectă pentru o ușoară răcire a vremi și poate acoperi imperfecțiunile minore ale figurii, vă va crea o siluetă frumoasă. Dar ce este și mai ideal? Prin achiziționarea acestui model multifuncțional, veți economisi o mulțime de bani. Chiar merită luat în considerare.

Sfat: Atunci când alegeți un model de pareo, concentrați-vă pe culori și modele care se potrivesc cu costumul de baie.

Načítám
Načítám

Pentru stare de bine și pentru eleganță: halat de baie

Halatul de baie este o piesă nelipsită la piscina. Folosi partea sa practică - încălzește și absoarbe excesul de apă, dar îți va oferi și un aspect cu gust. Cele mai bune halate de baie pentru piscine includ halate de baie frote și velur. Aceste halate de baie nu ocupă mult spațiu în bagaje, te încălzesc dacă este necesar și te acoperă suficient. Halatul de baie este un simbol al odihnei, relaxării și stării de bine, pentru vacanță este o piesă ideală pe care nu o să doriți să o dați jos.

Sfat: Alegeți-vă mărimea cu atenție, astfel încât halatul de baie să nu se deschidă atunci când mergeți sau stați.

Načítám
Načítám