Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Impresionează. Obține fese frumos modelate datorită colanților

Lupți în zadar cu poftele pentru dulciuri cu calorii? Te atrage ca un magnet ciocolata? Sau „doar” recenta criză de coronavirus a afectat fesele tale? Nu dispera. Cea mai bună metodă pentru a avea fesele frumos formate este mișcarea sau vă puteți îmbunătăți vizibil fesele într-o clipă cu hainele potrivite. Pentru fese ca din reclamă am pregătit nouă colecție de colanți fitness și pantaloni scurți 2020.

Modelează-ți fesele cu colanți fitness Lorin

Picioare suple și fese ridicate - o pereche de colanți potriviți pot face minuni. Cum este posibil? Trucul este în dunga rotunjită și țesătură contrastantă pe părțile potrivite, care astfel modelează optic fesele în forma dorită. Ca bonus, dungile laterale pot lungi optic picioarele și subția picioarele. Alege colanți de fitness pentru modelarea feselor. 

Suzanne
Jess
Amy
Arden

Accelerați arderea grăsimilor cu leggings fitness UA

Colanții fitness de la brandul american Under Armour sunt realizate cu ajutorul tehnologiei HeatGear®. Îndepărtează repede transpirația și asigură o bună compresiune musculară. Acest lucru va reduce oboseala din vibrațiile musculare și va asigura performanțe mai mari. Kilogramele în plus vor scădea mai repede. Desigur, acest model de colanți de compresie au și o croială specială pentru modelarea feselor. Ce mai mult ne putem dori?

Načítám

Obține fese frumose, cu tăietura tanga

Provoacă și atrage privirile bărbaților. Cum? Alege modelele de colanți care au imitație de jambiere și în zona feselor tăiere stil tanga.

Načítám

Capturați privirile cu pantaloni scurți de fitness.

Colanți mai lungi pot fi purtați aproape tot anul, dar la căldura de vară sunt ideali pantaloni scurți. Pantaloni scurți de fitness stau bine în loc și datorită elastanului și abilității de a elimina transpirația, vă veți simți pur și simplu excelent în ele. Și fesele tale? În pantaloni scurți vor fi mândria ta numărul unu. Vei vedea. În următorul nostru articol veți putea afla mai multe despre sutienele de fitness.

Načítám
Načítám