Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Surprinde-o de ziua femeii cu un neglijeu. Să se simtă specială

Fiecare femeie și-ar putea spune povestea despre cât de des este dificil să combini îngrijirea familiei, gospodăria, copii (și bărbatul). Astăzi și în fiecare zi ar dori să audă cuvintele de mulțumire pentru tot ceea ce face și să simtă sprijinul bărbatului. Dar realitatea este adesea diferită. Ziua Femeii este o modalitate excelentă de a-și exprima sprijinul.

Cuvinte de mulțumire, floare și neglijeu sunt un super trio.Ziua Internațională a Femeii din 8 martie este sărbătorită de mai bine de 100 de ani. În această zi este o ocazie excelentă de a arăta dragoste soției tale și de a mulțumi mamei tale și celorlalți prieteni. Cadourile tradiționale includ o floare care va bucura cu siguranță orice femeie, dar cadourile preferate sunt cele care nu se ofilesc. Ce bucură cel mai mult, haine frumoase?

Te întrebi ce haine poți dăruii partenerei tale? Cea mai bună opțiune va fi un neglijeu de lux. Neglijeuri de dantelă sau satin, avem în mărimi de la XS la 5XL.

Vrei să știi cum să încânți o femeie? Dacă este frumoasă, spuneți-i că este deșteaptă, dacă este inteligentă, spuneți-i că este frumoasă și dacă nu sunteți sigur spuneți-i că a slăbit.Nu ști ce neglijeu să alegi? Nu ești singur. Te vom sfătui.

Pregătiți-vă din timp și răspundeți la câteva întrebări pe care le-am pregătit cu atenție pentru a vă facilita cumpărăturile. Linkurile din text vă vor ghida către selecția neglijeurilor.

Ce culoare îi place partenerei? Alb, bej, albastru, negru, roșu sau roz?

Preferă neglijeu satinat sau neglijeu din viscoză?

Preferă bretele sau mânecile?

Îi place să poarte modele florale sau neglijeuri monocromatice?

Dacă doriți să încercați lucruri noi, nu pierdeți noutățile noastre. Acestea includ seturi de neglijeuri de lux de la brandul Casmir și neglijeuri de satin Excellent Beauty.