Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cadouri din dragoste: 10 sfaturi nu numai pentru Ziua Îndrăgostiților

   Sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților? Dacă nu, este timpul să începeți. De ce? Pentru că, mărturisind iubirea, încă niciodată nimeni nu a făcut ceva greșit. În plus, Ziua Îndrăgostiților nu este doar un cadou obișnuit, ci este un adevărat cadou din dragoste care poate fi dat (sau primit) doar o singură zi din an. Dragostea are nevoie de mărturisire pentru a înflori

 Cât de des spuneți iubitei. „te iubesc”? O dată pe săptămână, o dată pe lună sau poate o dată pe an? De Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate perfectă. Dragostea se poate arăta în multe feluri. Încercați să fiți mai inventivi în acest an, astfel încât jumătatea dvs. să nu uite de această zi.  

Cum să spui „te iubesc” fără cuvinte?

  • momente petrecute doar în doi
  • convorbiri, în care oferiți patenerului nu doar timpul prețios, dar și atenția deplină
  • apreciez ceea ce face pentru tine
  • pregătirea cinei și alte „mici fapte de dragoste”
  • poem romantic, felicitare sau cântec
  • romanțe în doi sau excursie
  • cadouri precum ciocolată, buchet de flori, lenjerie intimă, neglijeuriși toate cu simbolul de inimioare

Valentinele noastre preferate - top 10

Pentru ea: Neglijeuri și pijamale de satin   

Culoarea iubirii este culoarea roșie, amintind de foc, așa că o recomandăm și pentru Ziua Îndrăgostiților. Cu adevărat ca o bijuterie este un cadou sub forma unui set de neglijeu din satin și halatSatinul este unul dintre materialele de top care cu siguranță va cuceri inima alesei tale.

Načítám

Pentru ea: Neglijeuri și pijamale de lux

Se spune frumosul trage la furmos, așa că nu poți greși cu un sortiment de lux. Dantela impresionantă subliniază feminitatea, iar tăieturile mulate accentuează curbele figurii. Neglijeurile de lux și pijamalele sunt ambalate în cutii de cadouri.

Načítám

Pentu amândoi: Lenjerie intimă 

Ți-ar plăcea un compleu de sutien și chiloți, sau chiloți din dantelă și lenjerie impresionantă pentru bărbați? De ce nu? Dăruiți-vă reciproc ceea ce vă place cel mai mult ca o declarație a iubirii tale. Din noutățile noastre vă recomandăm body de dantelă. Cele mai preferate sunt tanga de dantelă, chilot brazilian și portjartieră cu ciorapi.

 

Načítám

Pentru ea: Model cu inimioare

De câte inimioare este nevoie ca să înțeleagă că o iubiți cu adevărat? Ajunge una, dar dăruită cu sinceritate.  Încercați să vă mărturisiți iubirea simplu, dar clar - cu un model de inimă trebuie să reușiți. 

Načítám

Pentru amândoi: Pijamale asortate

Sunteți ca doi porumbei? Atunci de ce să nu vă asortați? Alegeți din gama noastră de pijamale asortate din bumbac. Puteți citi mai multe în Centrul nostru de consiliere.

 

Načítám