Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Noutăți postnatale: colanți de slăbire

Aștepți cu nerăbdare momentul de fericire în care vei avea bebelușul acasă în pătuțul de lux, un vis împlinit? Ai capul plin cu diverse sfaturi despre maternitate și cauți cum să slăbești din nou după naștere.

 

Nu grăbiți pierderea kilogramelor postnatale

În sfârșit te poți apleca și îți poți lega singură șireturile de la pantofi? Poate că aceasta nu este o glorie, dar începerea cu mișcarea este esențială. Plimbarea la aer liber va aduce beneficii nu numai copilului tău, ci și ție. Pentru început ajung doar douăzeci de minute pentru a-ți folosi mușchii înțepeniți, mai târziu s-ar putea să îndrăznești strollering sau rolele cu căruciorul.

Dacă ați decis să alăptați, trebuie să țineți cont de producția suficientă de lapte. Dacă copilul tău este flămând și țipă de foame, pentru câteva kilograme și ai pierdut și ceva lapte, cu siguranță ceva nu este în regulă. Tu poți slăbi, dar nu și copilul tău,. Pierderea în greutate trebuie să fie treptată și să dureze aproximativ nouă luni sau mai mult. Colanți postnatali vă vor ajuta să pierdeți treptat kilograme.

 

Colanți postnatali vă vor ajuta să căpătați figura anterioară

Colanți postnatali au capacitatea de a netezi burtica și de a ajuta la absorbția așa-numitului abdomen moale postnatal. De asemenea, ajută la dietă, deoarece presiunea moderată în zona stomacului provoacă o senzație de sațietate.

În plus, colați au un efect de:

  • întărirea peretelui abdominal întins
  • perfuzie a pielii
  • trag și modelează figura, similar cu lenjeria modelatoare

Colanți sunt formați cu o centură cu un puternic efect de strângere care acoperă întreaga zonă a abdomenului și spatele. Materialul SQUEEZE este elastic, contractant și modelează foarte bine. Pe lângă slăbirea vizibilă a abdomenului, veți obține, de asemenea, picioare mai subțiri și datorită efectului push-up și a coapselor. Rezistența fibrei este de 200 DEN, deci sunt potrivite chiar și pe vreme mai rece .

 

Jarka de la ALOTEX.ro