Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Căutați un halat de baie pentru piscină? Alegeți un halat de baie absorbant

Nu este halat ca halat.  Poate fi înțeles ca un neglijent ușor, un halat de baie, o haină după baie un capot. Atunci când alegem, ne interesează cel mai mult dacă este sau nu absorbant.Neglijeu și nici halatul pufos nu sunt potrivite după baie

După baie, pentru capturarea apei nu este potrivit orice tip de halat de baie. Halate de baie pufoase din fibra de poliester artificială sunt grozave pentru relaxare la televizor și pentru a te încălzi, dar apa nu o absorb.

Halatul subțire din satin și țesătură viscoză arată foarte stilat și elegant. După baie, însă, evitați-l, deoarece se usucă încet și apa poate crea pete neplăcute pe material. Aceste halate de baie sunt purtate ca ansambluri seducătoare cu pijamale sau cămăși de noapte.

Cel mai popular halat de baie? Halat de baie absorbant

Echipamentul de bază al fiecărei femei, bărbat și copil ar trebui să includă un halat de baie absorbant. Îți va face momentele după baie mai plăcute și te va încălzi. Va veni la îndemână la hotel, după un masaj, saună sau ca halat de baie la piscină și apă. Este fabricat din frote, velur sau bumbac clasic.

 Ce ar trebui să aibă fiecare halat de baie adecvat?

  • glugă pentru uscarea părului
  • cordon, sau fermoar pentru confort
  • mâneci lungi, încălzesc și absoarbă umezeala
  • proprietăți de încălzire pentru utilizare pe tot parcursul anului
  • material absorbant, uscat rapid și material plăcut

Halatul de baie frote este numărul unu în materie de absorbție 

Halatul de baie frote este cel mai potrivit halat de baie după baie. Materialul seamănă cu un prosop absorbant, cu noduri mici (bucle) pe partea din interioară și exterioară. Este confecționat din bumbac natural, bambus sau amestec de poliester și viscoză. Dacă îți place să porți un halat de baie pe corpul gol, ia în considerare dacă nu v-ar deranja broderia. Halatul de baie poate varia în greutate în funcție de bumbacul utilizat.

Halatul de baie cu velur vă va răsfăța pielea

 Dacă nu doriți frote, alege velurul moale, alunecos, care pe partea exterioară seamănă cu catifea fină, cu păr minuscul. Este confecționat din bumbac de diferite greutăți.

Halatul de baie din bumbac nu ocupă spațiul în bagaje 

Preferați halatul de baie din bumbac natural din așa-numitul trening. Este compact, ușor și plăcut pentru piele. Avantajul este că puteți alege din multe variante viu colorate și modelate.