Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Vacanța must-have 2019 pentru aspectul tău seducător

Vara e în toi și voi abea așteptați să petreceți. Este cea mai plăcută perioadă a anului, mai ales pentru bărbații. Costume de baie fermecătoare, cu un design original, menit să atragă privirile. Doamnele au câteva oportunități de a flirta, și cu greu fac economie la o ținută frumoasă. Și de ce? Bucurați-vă de soare și de relaxarea bine-meritată în vacanță, nu uitați să cumpărți și un neglijeu pentru vară  De ce să așteptați?

Prin lenjeriea de lux trebuie să se vadă în anul 2019

Ca o noutate hot a fost recent introdus în oferta noastră sutienul fără balene, numit bralette. Sub bluza ușoară de vară este ideală. Cu siguranță nu vă neglijați și asortați-vă sutienul cu un model preferat de tanga, chilot brazilian sau clasic ca un set complet. Veți fi irezistibilă. Recomandăm compleu Zuza. Modelele din microfibră sunt acum mai populare decât cele de bumbac. Dacă alegeți un model de dantelă, succesul nu vă va lăsa să așteptați mult. Le puteți găsi sub brandul Ewana .

 

Îmbrăcămintea de lux a anului 2019 este dantela fină și satinul moale

Experimentați o atingere moale de satin pe cont propriu și nu veți mai dori să renunțați. În acest an, joacă în principal tonuri pastelate moi, dar și coral alb, roșu. Cele mai frumoase noutăți includ pijamale din satin (ansambluri) cu dantelă delicată. Încercați pijamaua din viscoză cu dantelă Milos, denumită după insula grecească a îndrăgostiților. Lenjeria de lux este  pentru femeie o necesitate. 

 

Neglijeu de lux 2019 sunt frumoase ca din poveste

Ca o prințesă de la castel vă veți simți în neglijeu de noapte elegant de satin sau neglijeu de noapte dantelat din viscoză rece. Este într-adevăr din ce alege. Neglijeuri monocrome sau cu buline, stele sau modele florale și veți fi întotdeauna In. 

 

Jarka de la ALOTEX.ro