Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Jartiera de nuntă va împrospăta nunta

Ziua nunții se apropie încet dar sigur? Apoi este timpul să vă gândiți la detaliile care vor crea o atmosferă unică a nunții. Accesoriile miresei foarte necondiționate includ ojartieră, care poate deveni un punct culminant al petrecerii. Cum așa? Puteți să-l utilizați pentru divertismentul tradițional de nuntă .

Aruncați jartiera sau scoateți-o la licitație

Până în prezent, se crede că dacă o fată  singură primește ceva ce parținea miresei îi va aduce fericirea în relația ei și se va căsători mai repede. Cavalerul de onoare care prinde jartiera va avea o putere enormă timp de un an. Chiar dacă în țările noastre este obiceiul de a arunca buchetul miresei, a devenit popular și aruncare jartierei. Jartierea este scoasă de pe piciorul miresei cu ajutorul dinților .

Pentru a avea jartiera miresei uneori se decurje și la bătaie. Pentru a preveni acese neplăceri uni obtează pentru o licitație ca o modalitate de divertisment. Cine oferă cel mai mult primește trofeul. Banii licitați pot fi donați pentru caritate, astfel jaritera poate aduce fericire mai multor persoane .

Superstițiile de nuntă nu trebuie subestimate

Jartierea trebuie purtată pe piciorul stâng, deoarece este mai aproape de inimă. Puteți să o primiți ca cadou de la domnișoarele de onoare. Dacă este albastră, aveți parte de o tradiție - ceva nou și albastru. Jartiera aduce mari perspective în viitor și este adesea moștenită ca o amintire a momentelor frumoase .

Tradiția comandă două jartiere

Jartiera este un simbol tradițional și un accesoriu seducător. Nu mai este folosit pentru a împiedica ciorapii sau șosetele să alunece de pe picioarele. Dacă decideți să folosiți o jartieră pentru divertisment, este o idee bună să cumpărați două jartiere. Pe cel pe care doriți să-l păstrați lasați-l mai sus.