Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum să cumperi un sutien pentru alăptare?

Sarcina este un moment în care trebuie să aveți grijă de voi mai mult ca niciodată. Știi asta - ai hormonii pe un leagăn, te obosești mai repede și ești capabil să dormi în timp ce stai. Cum te simți simte și copilul tău, încetinește și începe să percepi nevoile trupului și sufletului tău. Hainele frumoase și confortabile, inclusiv un sutien pentru alăptare de înaltă calitate, care va constitui baza dulapului.

 

Sutienul potrivit vă va proteja sânii și în timpul sarcinii

Sânii dumneavoastră merită atenție și înainte de a începe să alăptați. În timpul sarcinii și alăptării pot crește și cu câteva dimensiuni. Suportul și confortul necesar vă va oferi un sutien potrivit, din bumbac plăcut pe interior, ideal fără balene. Fără griji puteți cumpăra și purta sutiene pentru alăptare chiar și în trimestrul trei al sarcinii. Nu trebuie să așteptați cai sânii să fie umpluți cu lapte matern (ceea ce se întâmplă în a treia zi după naștere). În acel moment, veți dori să aveți un program diferit și veți dori să vă dedicați pe deplin micuțului.

 

Alegeți cu atenție mărimea sutienului matern

Dacă cumpărați un sutien când simțiți că dimensiunea sânului sa schimbat, timpul este doar potrivit. Trebuie să luați în considerare și faptul că o să aveți nevoie de tampoane absorbante care sunt introduse în sutien pentru a absoarbe scurgerile nedorite de lapte. Cupa nu ar trebui să fie prea strânsă.

Puteți să numărați cu modificarea mărimii dvs. cu una sau trei mărimi. Practic, acest lucru înseamnă că, dacă purtați la sutien cupa B, veți avea nevoie de mărimea D. De asemenea, este posibil să se mărească și volumul pieptului. În loc de 75 probabil că veți avea nevoie de 80. Dacă doriți ca sutienul dvs. să se potrivească perfect, luați o bandă de măsurare și notați măsura. Comparați-le cu tabelul de mărimi. Puteți alege din mărimea 70B-90D.

Unele sutiene materne sunt marcate cu mărimea XS-XXL, la fel ca tricourile. Puteți găsi rapid mărimea potrivită datorită tabelului cu mărimi, unde găsi circumferința adecvate sub sânii sau peste sânii.

 

Numărul nunu este sutienul de bumbac fără balene și armătură

Sutienul trebuie să vă asigure suportul necesar, dar și confortul maxim. Cu siguranță veți alăpta cel puțin șase luni și din cauza necesității unei igiene sporite, va trebui să vă schimbați sutienul mai des. În primele luni veți folosi sutienul chiar și în timpul nopți. Este recomandabil să cumpărați mai multe bucăți de sutiene materne de calitate.

Unul dintre cele mai populare sutiene materne este sutienul cu cataramă, care se poate deschise cu o singură mână, fără armătură și balene, dar cu o bandă anatomică de susținere. Acesta va împiedica susține bine sânii și nu va deranja sau strânge niciundei - ceea ce este important pentru producerea corectă a laptelui matern. Este sutienul matern potrivit, dar și cel mai sănătos pentru sânii dumneavoastră.

             

 

Foarte confortabile sutiene matern sunt și cele fără cupă detașabilă. Fixare la spate și reglarea bretelor vă va oferi fixarea și sprijinul necesar pentru sânii dumneavoastră.

            

 

Pentru noapte este ideal sutienul matern soft fără fixare în spate. Acest model de sutien foarte confrotabil la care ajunge să trageți tivul elastic și puteți alăpta.

             

 

La ieșire în companie vă veți simți minunat cu un sutien frumos întărit, cu o căptușeală de bumbac. Cu ajutorul cataramei veți putea alăpta confortabil și fără prea mult efort copilul dvs. oricând și oriunde.          

 

Jarka de la ALOTEX.ro