Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Moda maternă pentru o maternitate relaxată

Abia aștepți să ții în brațe bebelușul mult așteptat? Apoi cu siguranță ai de rezolvat o mulțime de lucruri la care nu s-ar putea să fi visat. La scurt timp după apariția a două liniuțe pe testul de sarcină în fiecare zi te vei întreba - cu ce mă îmbrac? În timp, veți găsi că lista de cumpărături poate avea o amprentă foarte mare și alergarea prin magazine nu mai este așa de ușoară pentru tine. Economisiți timpul prețios și evitați stresul, faceți cumpărăturile online? În magazinul Alotex.ro am pregătit o ofertă mare de articole materne, puteți elimina mai multe elemente din lista de cumpărături.

 

Necesitate? Sutien pentru alăptare, centură maternă și colanți

Pentru început este bine să cumpărați o centură de sarcină. Va extinde perfect orice tricou, acoperi și protejezi bine burtica de frig. În colanți pentru sarcină te vei simți lejer și nimic nu te va strânge. Pentru excursii, o alegere mai bună sunt blugi materni, care se adaptează trimestrelor sarcinii. Ce veți aprecia după naștere sunt cu siguranță colanți postnatali, formează silueta și ajută formarea abdomenului după naștere. Alăptarea va fi mai ușoară cu un sutien matern de calitate.  Sutienul este cu adevărat important și unul nu ajunge așa că luați mai multe bucăți - pentru igiena și sentiment maxim de confort. Favorite sunt sutienele materne cu decolteu pliabil care permit alăptare confortabilă.

    

 

Mama fericită, copil fericit

Sarcina nu este un motiv pentru renunțarea la bucuria și activitățile preferate. Ai fost tentat de oferta activităților de înot sau exerciți materne? Apoi, cu siguranță aveți nevoie de costumul de baie matern, tricou matern și colanți. Îți place să mergi la teatru? Mergi la o petrecere, sărbătoare sau nuntă? Alege o bluză de maternitate și pantaloni sau o rochie maternă frumos adaptabilă.

   

 

Viața va fi mai ușoară cu haine adaptate pentru alăptare

Perioada în care veți alăpta bebelușul va dura, probabil, mai mult de un an, astfel în garderobă trebuie să ai tot ce este necesar pentru toate anotimpurile. Veți alăpta nu numai acasă, dar și în public, atunci este bine să fiți discretă dar în același timp să vă gândiți la confortul copilului. Este recomandabil să aveți tricouri materne cu care alăptarea este mult mai ușoară, sutiene, pentru var rochii materne. Pentru somnul relaxat, alege o cămașă de noapte maternă.

    

 

   Jarka de la ALOTEX.ro