Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Moda maternă pentru o maternitate relaxată

Abia aștepți să poți ține în brațe bebelușul mult așteptat? Apoi cu siguranță ai de rezolva o mulțime de lucruri la care nu s-ar putea să fi visat. La scurt timp după apariția a două liniuțe pe testul de sarcină în fiecare zi te vei întreba - cu ce mă îmbrac? În timp, veți găsi că lista de cumpărături poate avea o amprenta foarte mare, și alergarea prin magazine nu mai este așa de ușor pentru tine.  O mulțime de stres și  timp o puteți salva cu cumpărăturile în e-shop? De aceea am pregătit o ofertă mare de atricole materne pentru a putea  elemina mai multe elemente din lista ta.

 

Necesitate? Sutien pentru alăptare, centură maternă și colanți

Pentru început este bine să cumpărați o centură de sarcină. Va extinde perfect orice tricou, acoperi și protejezi bine burtica de frig. În colanți pentru sarcină te vei simti lejer și nimic nu te va strânge. Dar pentru excursii, o alegere mai bună sunt blugi materni, care se adaptează trimestrelor sarcinii. Ce veți aprecia după naștere sunt cu siguranță colanți postnatali, formează silueta și ajută formarea abdomenului după naștere. Alăptarea va fi mai ușoară cu un sutien matern de calitate.  Sutienul este cu adevărat important și unul nu ajunge așa că luați mai multe bucăți - pentru igiena si sentiment bun personal. Favorite sunt sutienele materne cu decolteu pliabil care permit alăptare confortabilă.

    

 

Mama fericită, copil fericit

Sarcina nu este un motiv pentru renunțarea la bucuria și activitățile preferate. Ai fost tentat de oferta activitățior de înot sau exerciți materne? Apoi, cu siguranță aveți nevoie de costumul de baie matern de bun gust, tricou matern și colanți. Îți place să mergi la teatru? Mergi la o petrecere, sărbătoare sau nuntă? Alege o bluză de maternitate și pantaloni sau o rochie maternă frumos adaptabile.

   

 

Viața va fi mai ușoară cu haine adaptate pentru alăptare

Perioada în care veți alăpta bebelușul va dura, probabil, mai mult de un an, astfel în garderoba ta trebuie să tot ce este necesar pentru toate anotimpurile. Veți alăpta nu numai la domiciliu, dar și în public, atunci este bine să fiți discretă dar în același timp să vă gândesc la confortul copilului. Este recomandabil să aveți tricouri materne cu care se mai ușoară alăptare, sutiene, pentru vara și rochii materne. Pentru somnul relaxat, alege o cămașă de noapte maternă.

    

 

   Jarka de la ALOTEX.ro