Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Haine fitness pentru repornirea de primăvară

Zilele sunt mai lungi și afară în aer liber este la ce să te uiți, temperatura plăcută ne atrage și începem cu adevărat să ne pregătim de plimbări și sporturi. Primăvara este sezonul perfect pentru toți cei care doresc să slăbească puțin și de a face ceva pentru sănătatea lor. Pentru început, achiziționați îmbrăcăminte de fitness, care poate fi o mare motivație pentru a vă schimba stilul de viață și de a face mai plăcut timpul petrecut afară. Și după toate - sportul este trendy.

 

Cu primavara, sportul ne atrage sau cum să uiți de canapea

La  primăvară este minunat că ne putem plimba la aer curat și bucura de trezirea vegetației. Încercați în acest an unul din următoarele sporturi și îmbunătățiți fizicul dumneavoastră.

 

Vă aducem 5 sfaturi pentru activități de primăvară:

Trekking (drumetii fizice) - vizitați cele mai apropiate destinatii turistice și adunați colecți unice de timbre turistice. Nu utați în doi pasul este mai ușor....

Nordic-walking (mersul cu ajutorul bastonului special) - ieșiți oriunde și oricând la plimbare, vă rost de bastoane ajutătoare care vă ajută la drumeție salvănd articulațiile, bucurați-vă de împrejurimi și descoperiți nedescoperitele.

Ciclismul (mersul cu bicicleta) - explorează toate rutele de cislism din zona ta și lasă-te purtat de vânt mai aproape de natură.

Jogging (mersul în ritm alert) - cumpărați pantofi sportivi de calitate, dă drumu în căști la muzica preferată și alergați de exemplu cu câțelul alături.

Inline skating - luați căruciorul sau ieșiți cu prietena, alegeți un drum mai puțin frecventat de autoturisme.

 

 

 

Bucurați-vă de sport în fiecare zi cu îmbrăcăminte fitness

                               

Cu ce te ajută dacă exersezi în haine funcționale? Practic putem spune - un sentiment de confort în timpul exercițiului, datorită cărora mișcarea va fi o distracție. Cumpărarea unui sutien bun de sport sau maieului este strict o necesitate pentru sânii tăi, care suferă cu adevărat la mișcări rapide. În plus față de îmbrăcămintea obișnuită hainele funcționale vor arăta mult timp ca noi, chiar și atunci când sunt utilizate în aer liber.

De vă puteți baza pe îmbrăcămintea noastră funcțională de fitness?

  • are rezistență ridicată la fisuri
  • marginile sunt fără cusături și nu deranjeză niciunde
  • îndepărtează bine transpirația, materialul se usucă rapid și este rezistent la pate 
  • este tratat cu protecție UV 50+
  • tecgnologia LYCRA® SPORT oferă o elasticitate excelentă țesături
  • producția se realizează în conformitate cu ultimele tendințe de modă
  • asortatea colanților cu  topul arată foarte bine
  • calitate la preț rezonabil

 

   Jarka de la ALOTEX.ro