Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Dăruiește partenerei tale lenjerie de lux pentru Ziua Îndrăgostiților, te vom ajuta să alegi

Crezi că în zadar cum să încălzești inima iubitului tău? Avem câteva sfaturi pentru tine, dar înainte să vi le arătăm, vă vom sfătui cum să alegeți mărimea potrivită pentru lenjeria dvs., astfel încât partenerul dvs. să plângă de fericire. Citește 2 tutoriale simple care să te ajute să alegi lenjeria de damă potrivită pentru a face cadoul prietenei tale un cadou minunat pentru tine.

 

De ce veți aveanevoie?

  • stilou și hârtie

  • metrul croitoresc

  • vin

  • hainele și lenjeria partenerului tău

  • fotoaparat

 

 

 

2 inspirații despre cum aflați dimensiunile partenerei

 

1. Dacă nu știi, întreabă partenera

 

Cea mai ușoară cale este cea mai bună și mai rapidă. Dimensiunile partenerei le aflați cel mai simplu și repede dacă o întrebați direct. Nu, nu suntem nebuni și surpriza nu va fi dezvăluită dacă urmați o procedură clară. Pregătiți creionul, hârtia, metrul și vinul. Bucurați-vă de o seară frumoasă cu partenerul și transformați discret conversația la cadouri. Spune-i că de o lungă perioadă de timp vrei să ai dimensiunile ei de la încălțăminte la haine și lenjerie, până la inele și brățări. La o un pahar cu vin partenera bucuroasă îți va dezvăluii totul. Dacă nu sunteți sigur cu vreo mărime scoateți metrul și măsurați direct. Nu uitați să notați totul! Apoi nimic nu va sta în calea ta pentru un cadou de lux.

 

2. Dacă nu vrei să întrebi partenera, întreabă-ne pe noi

 

Dacă nu îndrăznești să întrebați iubita direct, atunci avem o altă opțiune pentru tine. Pregătește-ți un sutien, chiloți și neglijeu sau tricou pe care le-ai luat din dulapul partenerei și pe care le poartă deseori. Așează lenjeria pe pat și măsurați punctele cheie - șolduri, talie, piept. Fă și câteva poze cu lenjeria și cu metrul. Accesați magazinul nostru online, alegeți lenjeriea care vă place și vedeți tabelul de mărimi chiar lângă detaliile produsului. Comparați numerele cu numerele din tabel pentru a vedea ce mărime este potrivită. Pentru a fi 100% sigur, sună-ne sau scrie și trimite fotografiile și dimensiunile pe care le-ai măsurat. Vom măsura obiectul ales de lenjerie intimă și împreună vom găsi potrivirea exactă.

 

 

Pentru ca seara de Valentine să aibă succes

 

Ideal este ca într-o seară să obține toate dimensiunile partenerei. Al doilea tutorial poate solicita asistența noastră, dar este foarte reușit și vă vom ajuta să cumpărați mărime potrivită la chiloții, portjartieră, body, neglijeu din satin și cu siguranță vom reuși să alegem și sutienul.

 

Acum, cea cea a fost cel mai rău s-a terminat și hurááá la alegere. Dar gândește-te că lenjeria trebuie să fie și pe placul partenerie. Nimeni nu se așteaptă să cumpărați lenjerie confortabilă pentru uzura de zi cu zi. Totuși, cumpără-i ceva care o va face să se simtă seducătoare și confortabil. Și nu uitați de ciocolată, vin și, desigur, o floare.

P.S. Dacă nu aveți curajul să alegeri singuri nici cu sfaturile noastre, atunci vă recomandăm un voucher cadou, dar, riscați ca lenjeria pe care o alege prietena dvs. să nu mai fie atât de încântătoare și perfecte pentru seara de Valentine. 

 

Valentin vericit la toți!

Jára de la ALOTEX.ro