Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Body genial - încălzește, modelează, seduce și nu golește portofelul

Cu body câștigi o dată pentru totdeauna lupta cu frigul

Cum te poți lupta cu frigul în timpul ierni? A venit toamna și cu ea vine și frigul. S-ar putea să știți sentimentul când mâinile și picioarele se hotărăsc să fie ca niște bucăți de gheață și să nu ști cum să le încălzești. Încercați una și alta, dar tot nu este suficient? Încercați ca și mine un body și veți frumos în cald. În cele din urmă, putem arăta frumos și nu ca ceapa cu mai multe straturi. În plus, facem ceva pentru sănătatea noastră - bodyul protejează femeile de răceală.

Body înlocuiește sutienul și maioul

Cum să purtați body? Body-urile noastre sunt potrivite, ca și maieul, sub tricou, bluze, cămăși și tricouri lejere. Bodyul se poate purta și ca îmbrăcăminte elegantă la o fustă sau pantaloni. Ce altceva mai este minunat la aceste modele? Datorită potrivirii strânse poate susține bine sânii, putem lăsa sutienele incomode cu balene acasă. Body este un accesoriu multifuncționale și vă economisiți mulți bani.

 

Body seducător, sau maiou senzual? Decizie dificilă

În ultima perioadă apar în magazine tot mai multe modele de body seducătoare, care se pot purta în loc de maiou. Cu body de dantelă vei fi întotdeauna seducătoare. Piesele cu adevărat frumoase pe care le puteți găsi în magazinul nostru sunt body transparent Luzon de la brandul Kalimo. În plus, oferta noastră include zeci de maiouri seducătoare din viscoză fină și satin captivant. Cele mai îndrăznețe includ Gabriela, Paulina și Ines.

 

Regele lenjeriei modelatoare? Body modelator

Aveți acasă chiloți modelatoare? Ați auzit și de body modelator? Dacă nu, este momentul potrivit. Body modelator formează și vă subțiază figura, în plus nu se rulează în timpul mișcări. Se menține bine în loc datorită fixării între picioare și a bretelelor confortabile. Această lenjerie este confecționată de brandul Eldar în culoarea neagră, albă și bej, puteți asorta cu orice sutien doriți. 

  Jára de la ALOTEX.ro