Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cel mai frumos halat frote pentru bunica: Hannah

Lenjerie intimă sensibilă la pielea ta

Patru nepoate. Acesta este răspunsul meu pentru cei dragi: "Ce faci acasă seara?" Nimic nu îmi aduce la fel de multă bucurie ca petrecerea timpului cu nepoatele mele. Și când nu am grijă de ei, petrec momente lungi, de exemplu, tricotând șosete calde, astfel încât picioarele lor să nu fie reci. Întotdeauna aleg lână de calitate, pentru că, din nefericire, nepoatele mele au moștenit de la mine pielea foarte sensibilă. În trecut, sufeream de erupții neplăcute când purtam îmbrăcăminte de noapte și lenjerie de corp din materiale artificiale. Datorită muncii în magazinul de lenjerie ALOTEX, am descoperit multe lucruri frumoase, care sunt sensibile la pielea mea și nu provoacă probleme neplăcute ale pielii. Acum cumpăr pijamale și pentru nepoți mei. Aveți probleme similare? Apoi am un sfat grozav pentru tine!

Halat de baie din bumbac cu adevărat există 

Din inimă pot spune că îmi place foarte mult halatul Hannah și înțeleg de ce mulți dintre clienții noștri îl aleg. Nu m-am gândit niciodată că găsesc un halat frote care să nu-mi irită pielea și este din bumbac 100% . Am ales din 7 variante frumoasele de culoari, în cele din urmă am optat pentru nuanța bordo, pe care și soțul meu a preferat-o. În plus, se confecționează până la mărimea 4XL, așa că nu trebuia să-mi fac griji că nu îmi vine. Iar cireașa de pe tort este o broderie decentă de păpădie pe decolteu. Datorită ei halatul nu pare atât de monocromatic și plictisitor, ceea ce îmi place foarte mult.

Halat de baie, numai de la firma Dorota

Pentru prima dată, brandul Dorota părea foarte necunoscut pentru mine. Dar acum știu că este garanția unui halat de calitate. După o experiență bună, am cumpărat halatul de baie frote și pentru soțul meu. Și pentru nepoatele mele am căutat, de asemenea, halate pentru copii, pe care le voi cumpăra cu siguranță când vor mai crește puțin. Sunt multumită de produsele brandului Dorota, în principal din cauza materialelor de calitate pe care le folosesc în productie, dar si cumodelul halatului. Abia aștept Crăciunul să pot dărui celor dragi un halat frumos.

Eva de la ALOTEX.ro

Data viitoare colega mea Ewa va prezenta o salopetă de noapte pentru femei