Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cadou pentru bărbați sub o sută? Este posibil

Ce poți cumpăra pentru bărbat? Aceasta este o întrebare aproape la fel de veche ca umanitatea în sine. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru soț, fiu, tată, bunic, socru sau prieten, atunci orice sfat este bun.

 

 

Lovitura mare: pijamale și lenjerie pentru bărbați din bumbac

 Cu un cadou sub formă de pijamale de bumbac cu siguranță nu vei strica nimic și este posibil să le faci o mare bucurie. Știți că pijamalele nu sunt niciodată suficiente. În plus, prețul va fi sub o sută.​

Lenjeria intimă pentru bărbați aparține categoriei de cadouri foarte personale, așa că ar trebui să fie cumpărată doar de parteneri. Dar cu siguranță merită. Dacă va fi pe plac cu siguranță se merită și ai câștigat. Este confecționat din bumbac respirabil - la fel cum le place bărbaților. Lenjeria costă nu mai mult de 50 Ron, așa că cumpără mai multe bucăți.

 

 

Top 7 cadouri pentru bărbați la un preț bun

 

Pijama pentru bărbați Roman: 94 Lei

Vă întrebați care pijamale pentru bărbați sunt cele mai populare? Da, bineînțeles sunt pijamale Roman. Brandul Taro produce aceste modele cu ușoare variații de culoare de mai multe sezoane și popularitatea sa nu a scăzut deloc. Sunt disponibile și mărimi supradimensionate 3XL - 6XL.

                                                

 

Pijama pentru bărbați cu dungi Costel: 94 Lei

Un cadou practic pentru bărbat care va și bucura este pijamaua în dungi. Cu toții iubim dungile. În culori este putere, așa că este bine ca pijamaua să joace în culori roșu, albastru și gri. Mare bucurie veți avea că la acest produs există și variantă pentru băieți (pijamale Max și Maxik). Brandul Taro îmbrăca întreaga familie.

 

Boxeri monocromi Stuart: 43 Lei

Câți boxeri cu adevărat confortabili are bărbatul tău acasă? Extindeți-i rândul în sertar cu niște boxeri de calitate pentru bărbați, cu modele cool și imprimeuri de la bradul elvețian Rössli.

 

                                 

 

Șort cu carouri 152: 51 Lei

Ce modele de lenjerie preferă bărbați? Sigur, modelele cu carouri și alte modele geometrice. Cei mai mulți bărbați vor aprecia șortul în carouri cu nasturi la șliț. În plus, culorile subtile nu arată deloc rău. Sunt disponibile în mărimea S până la 5XL.

 

                                     

 

Șort bărbătesc cu imprimare de ananas: 45 Lei

Umorul este condimentul vieții. Deci de ce să nu încercați șort trendy cu imprimare veselă.? Nu veți regreta.

 
 

Boxeri seducători Toucan: 53 Lei

Căutați boxeri care nu plictisesc? Acești boxeri supradotați cu un model de toucan colorat vor fi minunate ca un cadou.

 

 
 

Boxeri bărbați cu model distractiv Cornette: 60 Lei

Dacă doriți cu adevărat să surprindeți un bărbat, nu ezitați și cumpărați-i boxeri cu un model distractiv.

 

 Jára ALOTEX.ro