Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Metrul nu este un măsurător al frumuseții sau cum să se potrivească lenjeria

Sperietoarea îmbrăcămintei? Mărimea!

Cum să ne orientăm în jungla de numerotare a hainelor? De ce uneori îmbrăcăm mărimea 38 și altă dată avem nevoie de 42? S-ar putea să nu fii surprins că aceasta este o strategie de afaceri. Producătorii știu foarte bine că, în o mărime mai mică ne simțim mult mai bine și se bazează pe obicei, astfel încât cliențiinu merg în magazinul de alături, unde au introdus o altă numerotare.

Mărimi de vanitate

Marcarea și manipularea cu mărimile chiar are propriul nume neoficial-Vanity sizing, sau mărimi de vanitate. În acest sens, arta de a arăta frumos îmbrăcat în principal cu alegerea mărimi potrivite și, de asemenea, cu selectarea unei tăieturi adecvate. Mult depinde de cât de bine putem lucra cu tipul nostru de figură, care ne-a fost dată. Atunci când alegeți o mărime, amintiți-vă că metrul nu este un măsurător de frumusețe și eticheta cu mărime nu este vizibilă.

Ce mărime alegem la lenjerie, costume de baie și halate?

Ca o poveste nesfârșită, același basm cu returnarea produselor care nu cad, se repetă în magazinul nostru ca în alte magazine electronice cu haine. Cum alegeți mărimea hainelor pentru a vă face cumpărăturile plăcute? Citiți un ghid simplu despre cum să alegeți mărimea potrivită la îmbrăcăminte în magazinul Alotex.ro.

8 greșeli, pe care ar trebui să le eviți când cumperi pe internet

  1. Mărimea nu alegeți după mărimea dvs. normală”
  2. Nu cumpărați tot aceași mărime – personajul tău se schimbă cu vârsta
  3. Nu urmați tabelul cu mărimi general – este inexact
  4. Nu selectați automat aceași mărime la toate produsele - nu trebuie să aibă aceași dimensiuni
  5. Măsurați cu precizie și nu luați nici un “centimetru”
  6. Citiți descrierile produsului - lungimea, mărimea sutienului la costumul de baie, etc.
  7. Verificați întodeauna compoziția materialului la produs
  8. Nu vă găndiți că în lenjerie veți arăta ca fotomodelul din fotografii cu mărimea XS și înălțimea 180 cm, unde fotografia este retușată

Sfat bun sau cu alegem sutienul, mărimi de copii, halate și tanga

Acum știți ce să evitați, așa că nu va fi o problemă să alegeți întotdeauna mărimea potrivită. Cum să procedați pentru ca selecția de mărime să nu vă facă griji? Pur și simplu ... De exemplu, vă vom face mai ușoară selecția dvs. de sutiene pentru femei printr-un articol din Centrul nostru de consiliere.


Nici alegerea hainelor pentru copii nu trebuie să fie o știință. Pe lângă înălțime, este ideal să cunoaștem circumferința pieptului și a șoldurilor copilului. Înălțimea este cheia. Alege o mărimea mai mare pentru a împiedica ca copilul să crească prea repede din ea.

Halatele de baie de damă și pentru bărbați alegeți mai bine cu o mărime mai mare. Același lucru este valabil și pentru chiloți tanga.

Și nu în ultimul rând, ar trebui să fie clar despre ceea ce înseamnă marcarea europeană UNI pe care o folosim. Corespunde mărimilor  litere XS – 6XL și numerotării 34 – 52. Puteți găsi tabelul de conversie exactă în tabelele de mărimi.

SFAT PENTRU Bărbați: Dacă vrei să-ți surprinzi jumătatea iubită cu un cadou, mergi inteligent și îndreaptă-te în garderoba ei, uită-te la etichetele de pe haine și cumpără în funcție de mărime.