Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum alegi costumul de baie pentru BUST PLINUȚ Partea 3 (VIDEO)

Înțelegem că femeile cu sânii mai mari tind să aibă mai multe dificultăți în alegerea unui sutien de costume de baie decât cei cu un sân mic. Piatra de temelie pentru cumpărături fericite în magazinul online este de a ști dimensiunea corectă și de a te orienta ușor în oferta de costume de baie. Atunci când alegeți un costum de baie din două piese vă poate ajuta, de asemenea, articolul Cum să alegeți un sutien de costume de baie din Centrul nostru de Consiliere.

 

Cupe D, E, F a G la noi aleg femeile cu orice siluetă

Cea mai mare selecție de sutiene de costume de baie pentru sâni mai mari poate fi găsită în mărimi supradimensionate de la XXL la 4XL, care se potrivesc cu mărimea 85D-100H. Aceste mărimi pot fi găsite la costumele de baie din două piese, tankini și costum de baie din o piesă. Care sunt cele mai populare: Aubrey, Alexis, tankini Estela, costum de baie o piesă Esme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Știm că sâni mari au și femeile cu mărimi mai mici, așa că am inclus în oferta noastră și sutiene de costum de baie cu mărimi mai mari de la XS-XL corespunzând mărimilor 70-80 cu cupe D-G. Pentru sânii mari sunt perfecte costumele de baie două piese: Elise, Grace și Mackenzie. Avantajul costumelor de baie din două piese este că puteți combina diferite mărimi a părți inferioare și superioare și formați un model unic. Această opțiune o aveți și la costumele de baie în secțiunea costume de baie - sutien sau slip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sânii mari au nevoie de o circumferință solidă și bretele late

Sânii mari au nevoie de mai mult sprijin. Alege un costum de baie cu bretele mai late și cu legare sau fixare la spate. Tabu ar trebui să fie sutiene cu legare după gât și sutiene cu bretele prea înguste. Costumele de baie potrivite Estela, Glam sau Esme cu fixare la spate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optic micșorează sâni sutienul soft (neîntărit)

 

 

 

 

 

 

Pentru sâni mai mari sunt adaptate sutienele soft. Nu au întăritură sau pernițe, dar pot avea balene pentru susținere. Alegerea numărului pentru femeile cu bust mai mare de la S la XL sunt sutienele sport fără balene și costumele de baie o piesă, fără armătură, care oferă suport suficient pentru bust mai mare. Pentru mărimea XL-3XL (85D-95E), sunt ideale sutienele de costum de baie soft și costumul de baie Esme o piesă cu sutien soft și balene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sânii mari susține și formează sutienul cu balene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu toate femeile se simt bine într-un sutien neîntărit. Pentru aceștia avem costume de baie cu sutien armat solid, dar fără umplutură. Printre cele mai vândute sunt tankini Tiffany (M - 70B, L - 75C, XL - 80D, XXL - 85E). Sunt disponibile, tankini armate și costume de baie o piesă pentru bust mai mare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jarka de la ALOTEX.ro