Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale și cămăși de noapte cu nasturi

Stilul de pijamale cu nasturi este foarte trendy. Pare mai formal și are magia sa din trecut, când nu exista elastan. Este o reminiscență a timpurilor trecute când erau purtate cămăși de noapte lungi cu nasturi. Cu toate acestea, moda contemporană dispune de materiale moderne și modele la modă. Întotdeauna este un detaliu unic care face modelul interesant. Deci, nu trebuie să vă faceți griji că o să vă simțiți ca străbunica în cămașa de noapte. Dimpotrivă, deschiderea cu nasturi este într-adevăr ispititoare.  

Pijamale și cămăși de noapte cu închidere

Am inclus în oferta noastră o gamă largă de pijamale cu nasturi și cămăși de noapte din bumbac cu o închidere parțială. Această îmbrăcăminte de noapte este confortabilă. La alegerea dvs., se poate deschide și închide, sau poate fi doar ca decor. Piesele preferate includ pijamalele din satin cu nasturi care se deschid pe întreaga lungime.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Îmbrăcăminte maternă de noapte cu nasturi și butoane

În secțiunea Lenjerie maternă veți găsi cămăși de noapte și pijamale în stil de fixare. Deși selecția de modele pentru mamele care alăptează este variată, din ce în ce mai multe femei apelează la știfturile sau butoanele clasice. Avantajul este că, cămașa de noapte cu nasturi și pijamalele pentru alăptare cu fixare nu își pierd forma inițială și rămân la fel de noi mult timp. În plus, le puteți folosi chiar și atunci când nu alăptați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salopete de noapte pentru femei cu închidere 

Acest tip de îmbrăcăminte de noapte include, de asemenea, salopete de noapte. În plus față de nasturi și butoane acestea sunt de asemenea cu fermoar. Cămașa de noapte cu nasturi pe întreaga lungime arată seducător și seamănă cu o cămașă lungă. De obicei are și un guler. Poate fi deschis cu nasturi, butoane sau fermoar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cămășile de noapte pentru bărbați și pijamale pentru bărbați cu nasturi

Cămășile de noapte pentru bărbați sunt un tip specific de îmbrăcăminte de noapte. Sunt cu închidere parțială și disponibile în funcție de sezon cu mâneci lungi sau scurte. Pijamale pentru bărbați cu nasturi, pijamale pentru bărbați din satin și pijamale pentru bărbați din flanelă.